Telefonu kapattığımı sanmıştım meğer kapatmamışım, normalde babamın telefonumu karıştırmasına izin vermem de babam açık boşta görünce alıp Whatsapp'a girmiş, arkadaşımla olan mesajlarımın bir kısmına bakmış/bakmamış tam emin değilim, en son o kısmı açıklayacağım. Normal mesajlar olsa sorun etmem ama bel altı şakalar ve tam olacak +18 olmasa bile +18'i ima eden görseller var. Babamı görünce kızdım telefonu aldım. Buna ek olarak annem veya babam benim bir kere bile ağzımdan küfür veya cinsel bir konuda kelime duymamışlardır ama arkadaşımla konuşurken çok küfür ederim muhtemelen babam bundan sonra normal davranmaya devam edecek ama ben utançtan ölüyorum şuan ne yapmalıyım? Son olarak babamdan telefonu aldığımda annemin bana attığı fotoğraflara bakıyordu Whatsapp'dan, kızıp elinden aldığımda "baba ben sana bakmanı istemediğimi söylemiştim ama" dedim, o da "daha yeni almıştım bir şeye bakamadım ki zaten" dedi ama bence beni utandırmamak için görmemiş gibi yaptı. Yani yaklaşık ben farketmeden 3-4 dk. önce yanımdan ayrılıp telefonun olduğu odaya gitti 3-4 dk boyunca 8 fotoğrafa bakacak değil ya. (Bir de C.AI vardı umarım ona girmemiştir o zaman bu utançla daha fazla yaşayamam.) Ne yapmalıyım ben ailemin yanında ağzımdan istesem bile küfür çıkmıyor babamın beni bu şekilde bilmesini istemiyorum, artık olan oldu gerçi...