Neler Yeni

annem oyun almayı saçma buluyor

annem oyun almayı istemiyorum diyor yani bu gün doğum günüm bana ..... bütçe verdi git istediğini al dedi tm oyun alayım diyorum yok oyun alcaksan .... lık kadar al okadar vermem oyuna sen sigaraya veriyosun ama diyorum cevap vermiyor ne yapayım

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
annem oyun almayı istemiyorum diyor yani bu gün doğum günüm bana ..... bütçe verdi git istediğini al dedi tm oyun alayım diyorum yok oyun alcaksan .... lık kadar al okadar vermem oyuna sen sigaraya veriyosun ama diyorum cevap vermiyor ne yapayım
Biz bu durumda bir şey yapamayız maksimum verebileceğim tavsiye ikna etmeye çalış ya da gizli al demek olur.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz bu durumda bir şey yapamayız maksimum verebileceğim tavsiye ikna etmeye çalış ya da gizli al demek olur.
gizli alamam kontrol edip gelir sorar ayrıca söz vermişti tutmuyor

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Tek çare crack bro fh5 re4 remake gow bunları hep crack indirdim oynuyorum benim annemde karşı.12-13k lık sisteminde olsa 50 100 lira verince batıyor insanlara

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Valla ben küçükken kartından çok oyun almıştım Pederin dayak yemekle kaldık ama oynayacağın oyunu çok istiyorsan en son çare tavsiye değil ama korsan indirebilrisin sonuçta gizli almaktan 1000 kat daha iyidir

Scuz

80+
Eline nakit para geçiyorsa ininal kart alıp atm den yatırıp gizli alabilirsin. Hiçbir koşulda torrent veya crack tavsiye etmiyorum sistemi öldürüyorlar.

java

80+ Bronze
Saçma. Eskiden saçma değildi 8 10 tl atarak neler alıyordun steamden ama artık en ucuz indie oyun bile 200tl fiyatlarında iken saçma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berat
Uygunsuz davranış
Bitane çıkmaz tahta kalemi bitanede düz tahta kalemi al sonra duvara ilk çıkmaz tahta kalemiyle p*nis çiz etrafınada düz tahta kalemle başka bişeye benzesin diye farklı çizimler yap sonra annen gorunce silsin onu ama çikmazla cizdigin sey cikmayacagi icin cok kizcak sana(tabi sende yaninda olcan bunlar olurken) sonra bitane yumruk at kac

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek çare crack bro fh5 re4 remake gow bunları hep crack indirdim oynuyorum benim annemde karşı.12-13k lık sisteminde olsa 50 100 lira verince batıyor insanlara
crackta da şu olay var
böyle olabilir bilgisayar 100lerce bitcoin miner sayesinde

Bitane çıkmaz tahta kalemi bitanede düz tahta kalemi al sonra duvara ilk çıkmaz tahta kalemiyle p*nis çiz etrafınada düz tahta kalemle başka bişeye benzesin diye farklı çizimler yap sonra annen gorunce silsin onu ama çikmazla cizdigin sey cikmayacagi icin cok kizcak sana(tabi sende yaninda olcan bunlar olurken) sonra bitane yumruk at kac
yaşın 3 falan mı?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
gizli alamam kontrol edip gelir sorar ayrıca söz vermişti tutmuyor
Yani hocam ne diyebiliriz ki bu konuda sonuçta aile içi mesele fakat yaşınız küçük ise normal şeyler bana da aynı olay oluyor bazenleri mesela kendi kazandığım para ile diyorum ki şunu şunu alayım yok ona harcama git başka bir şey yap diyor. Aslında onların açısından mantıklı şöyle düşün onlara göre parayı boşa savuruyorsun yani başka bir tavsiyem ya da diyebileceğim şey yok. Ama şöyle bir şey var steamde birsürü oyunum var ama hiçbirini oynamıyorum belki bu benim zevksizliğimdendir ama bir zaman sonra insanda heves kalmıyor bu kadar takmayın yani önemsenecek bir mesele değil insan eline geçince farkına varıyor önemsiz bir şey olduğunu mesela oyunlara o kadar para yatırmışımdır ama girip oynamam. Size tavsiye vereyim oyunlara para yatırmayın fakat oyun alacağım diyorsanız hani çok fazla almanızı tavsiye etmem eğer ki oynayacağınız dan eminseniz alın. Diyorum bir sürü oyunum var ama sadece valo FIFA oynuyorum çünkü bir zaman sonra heves kalmıyor. Bu sadece oyun için geçerli değil mesela her gün babama ne zaman bilgisayar alacağız diyordum ve şunu farkettim bilgisayar elime geçtiği gün hevesim gitmişti yani gelip geçici şeyler bunlar ondan dolayı çok takmayın derim annenizi üzmeye değmez ücretsiz oyun yükleyin geçin derim eğer ki çok oyun oynamak istiyorum derseniz discord veya herhangi bir adresten ortak hesapların listesini atabilirim size girer oynarsınız offline şekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
crackta da şu olay var
böyle olabilir bilgisayar 100lerce bitcoin miner sayesinde
dediğniz ile videonun alaksı yok hocam adam çözünürlük yükseltiyor sistem tabi kasar 4k oynamak ne hiçbirşey olmaz iyi yerden indirirsen yılarca sabit kullandığım yerler var yardımcı olurum eğer isitoyorsa gizli alma sakın veya para biriktir al ama nereye kadar bir oyun olmuş 300tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,053
Üyeler
166,684
Son üye
Azizcan Yıldız
Top Bottom