Anneme Hangi Telefonu Almalıyım

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
Arkadaşlar annem bu zamana kadar android kullandı. Ve şuanda telefona ihtiyacı var aklimidatbi bütçe çok ama Samsung s22 ve üstünü almayı düşünüyorum kamerası iyi olsun istiyorum depolaması ona fazla fazla yetsin aradığı yapay zeka özellikleri bulunsun yeter

Şuan kullandığı nedir

s24fe olabilir

Arkadaşlar annem bu zamana kadar android kullandı. Ve şuanda telefona ihtiyacı var aklimidatbi bütçe çok ama Samsung s22 ve üstünü almayı düşünüyorum kamerası iyi olsun istiyorum depolaması ona fazla fazla yetsin aradığı yapay zeka özellikleri bulunsun yeter
S23fe veya s24fe bütçeye göre alabilirsiniz ben s22 kullanıyorum güzel telefon ama önerdiklerim daha mantıklı olur batarya ve gündelik kullanım açısından

S23fe veya s24fe bütçeye göre alabilirsiniz ben s22 kullanıyorum güzel telefon ama önerdiklerim daha mantıklı olur batarya ve gündelik kullanım açısındana
Alırsam taksitle alamayi düşünüyorum fe modeelerinin ne gibi eksi yanı var

S24 fe bence fp belki yakında gelirmi bilmem s25 fe olabilir kamer batarya olsun tam kıvamında bence

S24 fe bence fp belki yakında gelirmi bilmem s25 fe olabilir kamer batarya olsun tam kıvamında bence
S24 fe aklıma yattı ama s25 fe ne zamana çıkar fiyatı ne kadar olur

s24 fe al geç

Arkadaşlar peki bildiğiniz alışveriş kredisi ile 0 fazile taksit yapan yerler varmı alırsam kurumsal bır yerden almam taksit için oralarda 27500 değer deme

S24 FE

Alırsam taksitle alamayi düşünüyorum fe modeelerinin ne gibi eksi yanı var
Tasarım farkı olabilir, çerçeveler daha kalındır. Kamera sensörleri farklı olabilir, gerçek deneyime fazla yansımaz yine de. Ekranın teknolojisi ve çözünürlüğü (Plus/Ultra) fark edebilir, aynı şekilde günlük kullanımda kayda değer fark oluşmayacaktır. RAM konusunda yine fark olabilir. S24 FE'nin, S23 FE'ye nazaran durumu daha iyi. Kağıt üstü verileri gerçek dünya testinde ortalama veya ortalama üstü şeklinde verebilen bir model. Fiyatı bakımından sıfır olarak tam olması gerektiği gibidir, üstünü aratmaz, altında bırakmaz.

Taksit olmasıysa farklı bir konu. 20k üstü telefonların durumu belli olduğundan şahsi araştırmalar daha iyi olur.

Geri