a21s den iyi midir? peki a21s kullanıyor annem şuan ama ekranı çok kötü koruyucu cam takınca cok zor basıyor 10 farklı cam denedik gene aynıBen anneme daha yeni samsung a 23 aldım gayet güzel. Anne kullanımı için uygun
4gb ram yetecektir o saydığınız oyunlaraa21s den iyi midir? peki a21s kullanıyor annem şuan ama ekranı çok kötü koruyucu cam takınca cok zor basıyor 10 farklı cam denedik gene aynı
Hocam konu ile alakasız ama a21s in ekranı çok piksel piksel geliyormu sizede?a21s den iyi midir? peki a21s kullanıyor annem şuan ama ekranı çok kötü koruyucu cam takınca cok zor basıyor 10 farklı cam denedik gene aynı
Bence a33 veya m23 bak. Çünkü saydığım işleri bu telefonlar yıllarca götürür. Benim tavsiyem m23.a21s den iyi midir? peki a21s kullanıyor annem şuan ama ekranı çok kötü koruyucu cam takınca cok zor basıyor 10 farklı cam denedik gene aynı
Hocam konu ile alakasız ama a21s in ekranı çok piksel piksel geliyormu sizede?
hocam m23 ün özelliklerine baktım güzel gibi duruyor onu almayı düşünüyorumBence a33 veya m23 bak. Çünkü saydığım işleri bu telefonlar yıllarca götürür. Benim tavsiyem m23.
bakayım biHocam konu ile alakasız ama a21s in ekranı çok piksel piksel geliyormu sizede?
yok normal gibiHocam konu ile alakasız ama a21s in ekranı çok piksel piksel geliyormu sizede?