Neler Yeni

Annemi nasıl annesiyle tanıştırabilirim?

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar şimdi benim bir tane beğendiğim bir kız vardı. Ve fark ettim ki bu kızın kardeşi benim diğer kardeşimle aynı sınıfta. Bunun nasıl kanısına vardım size anlatayım. Kardeşimin sınıfındaki kız ile beğendiğim kızın soyadları aynı. Kardeşimin sınıfındaki kız ablasının benim okulumda ve 6. sınıfta okuduğunu söylemiş. Ve son olarak da kardeşimin sınıfındaki kız benim sevdiğim kızın piyano çaldığını söylemiş kardeşime ve evet kız piyano çalıyor. Kardeşim ikiye gidiyor. Normal olarak beğendiğim kızın kardeşi de. Sizce annemle bu kızların annesini nasıl çaktırmadan tanıştırabilirim? Fikirlerinizi bekliyorum.
@Prmy @Rulep @Windows 11 aşığıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DarkNest @stereohearts @Furkan Karagülle

@Hudzell

Rulep

80+ Gold
Kardeşine söyle o arkadaşıyla iyi anlaşsın annene söylersin veli toplantısında tanışırlar

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Arkadaşlar şimdi benim bir tane beğendiğim bir kız vardı. Ve fark ettim ki bu kızın kardeşi benim diğer kardeşimle aynı sınıfta. Bunun nasıl kanısına vardım size anlatayım. Kardeşimin sınıfındaki kız ile beğendiğim kızın soyadları aynı. Kardeşimin sınıfındaki kız ablasının benim okulumda ve 6. sınıfta okuduğunu söylemiş. Ve son olarak da kardeşimin sınıfındaki kız benim sevdiğim kızın piyano çaldığını söylemiş kardeşime ve evet kız piyano çalıyor. Kardeşim ikiye gidiyor. Normal olarak beğendiğim kızın kardeşi de. Sizce annemle bu kızların annesini nasıl çaktırmadan tanıştırabilirim? Fikirlerinizi bekliyorum.
@Prmy @Rulep @Windows 11 aşığıyım

@DarkNest @stereohearts @Furkan Karagülle

@Hudzell
6. sınıf?

Kardeşimin keçi. gibi inatı var. Kızlarla konuşmaya utanıyor. Ulan ne var bunda. İşte kardeşim bunu anlamıyor. Ama deneyeceğim hocam. Teşekkürler.
Utanması normal bence. Bazı insanlar içine kapanık oluyor.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
6. sınıf kısmına kadar ciddi ciddi okuyordum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Riskli hemde çok

baykemal

80+ Bronze
6. sınıf'ta bu tarz işlere girmek mantıklı değil. Lise'de bile mantıklı değil bence. 11. sınıfım. Benimde sevdiğim bir kız var fakat açılmam. Sonucunda ne olacağını bilemezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,616
Üyeler
164,536
Son üye
Aury