Neler Yeni

Annemi nasıl annesiyle tanıştırabilirim?

SnareEcho

80+ Silver
Madem arkadaş olmak istiyorsun, gidersin yanına konuşursun neden anneni işe dahil ediyorsun? 12 yaşında çocuğa laf anlatmaya çalışıyoruz ya benim daha ufak kardeşim var en azından bu tür konularda laf anlıyor Allah aşkına ya
Utanıyorum hocam utangacım. Kız olduğu için değil konuştuğum kızlar da var. Ama bilmiyorum. Utanıyorum. Yanında hep arkadaşları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin gibileri gördüm kendini çok büyük sanıyorsun. Seni küçümsemeleri normal çünkü olup olmayacak meseleleri konu açıyorsun. Konu açmakta özgürsün ama konuyu açmadan önce ileriyi düşün kim ne der? Böyle konu ile herkes dalga geçer.
Hocam ben kendimi 12 yaşında görüyorum. Büyük görmekle alakası yok. Hem forum bu konuları da kabul ediyor. Yani açmak serbest. Bunu açmam da bir problem yok.

Mauro İcardi

80+ Bronze
Utanıyorum hocam utangacım. Kız olduğu içim değil. Ama bilmiyorum. Utanıyorum. Yanında hep arkadaşları var.
Utanman normal ama tanışmak istiyorsan konuşacaksın, annen ne diyecek annesine gel oğlumla kızın tanışsın mı diyecek

Emrhan_

80+ Bronze
Utanıyorum hocam utangacım. Kız olduğu için değil konuştuğum kızlar da var. Ama bilmiyorum. Utanıyorum. Yanında hep arkadaşları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben kendimi 12 yaşında görüyorum. Büyük görmekle alakası yok. Hem forum bu konuları da kabul ediyor. Yani açmak serbest. Bunu açmam da bir problem yok.
Tekrar okursan ne demeye çalıştığımı anlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,348
Üyeler
164,655
Son üye
gabrielsara30cm
Top Bottom