Emrhan_
80+ Bronze
Konuyu açan elemana diyor herhaldeyok be olm seni seviyorum bu tarz konular açanlardan bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana mı diyon?
Konuyu açan elemana diyor herhaldeyok be olm seni seviyorum bu tarz konular açanlardan bahsediyorum.
bana mı diyon?
Yok be konuyu açanayok be olm seni seviyorum bu tarz konular açanlardan bahsediyorum.
bana mı diyon?
Bir şeyi bilip bilmeden konuşmayın.Yine değişik konuların hiç şaşırtmıyor çocuk sen git ders çalış senin için daha iyi olur bence.
arkadaş olmak isteeiğimi daha kaç kez söyleyeceğimTamam kardeşim aşık değilsin ama annesiyle anneni tanıştırcan, madem aşık değilsin neden uğraşıyorsun böyle işlerle? Yaşın küçük beğenirsin ama uğraşma bak abin olarak varsay beni, değmez kardeşim değmez uğraşmana, sen sınavına bak iki sene sonraki, sonra rahatlarsın zaten
aga yasın cok kucuk degil mi sence de
Aşık değilim arkadaşlarEba profilinde bağırdım
Bu yaşta bu işlerle uğraşma derim ama aşıksan bı şansını dene en azından tecrüben olur
Benle @DarkNest e diyor. Kendisinin beyninin bizimkinden küçük olduğunun farkında değil arkadaş boş boş yorum yapıyor.Konuyu açan elemana diyor herhalde
Bende sana dediğini söyledim zaten. Yaşına göre büyük konuşuyorsun.Bir şeyi bilip bilmeden konuşmayın.
arkadaş olmak isteeiğimi daha kaç kez söyleyeceğim
Aşık değilim arkadaşlar
Benle @DarkNest e diyor. Kendisinin beyninin bizimkinden küçük olduğunun farkında değil arkadaş boş boş yorum yapıyor.
Kötü anlamda çok atar yapıyorsun bi gün fena benzetirler seni.İyi mi yoksa kötü anlamda mı?
Kendinden 5 6 yaş büyük kişilere yanlış konuşuyorsun. Saldırmayla alakası yok üslubun yanlış.Forum içi mi? Ve ne gibi atar? Saldırma vb. mi?
Çoğu kişiye hocam diyorum. Samimi olduklarıma abi/abla diyorum. Sadece bana kötü davranan ve beni küçümseyen vb. insanlara kötü davranıyorum.Kendinden 5 6 yaş büyük kişilere yanlış konuşuyorsun. Saldırmayla alakası yok üslubun yanlış.
Senin gibileri gördüm kendini çok büyük sanıyorsun. Seni küçümsemeleri normal çünkü olup olmayacak meseleleri konu açıyorsun. Konu açmakta özgürsün ama konuyu açmadan önce ileriyi düşün kim ne der? Böyle konu ile herkes dalga geçer.Çoğu kişiye hocam diyorum. Samimi olduklarıma abi/abla diyorum. Sadece bana kötü davranan ve beni küçümseyen vb. insanlara kötü davranıyorum.
Madem arkadaş olmak istiyorsun, gidersin yanına konuşursun neden anneni işe dahil ediyorsun? 12 yaşında çocuğa laf anlatmaya çalışıyoruz ya benim daha ufak kardeşim var en azından bu tür konularda laf anlıyor Allah aşkına yaarkadaş olmak isteeiğimi daha kaç kez söyleyeceğim