Neler Yeni

Annemi nasıl annesiyle tanıştırabilirim?

mfm125

80+ Silver
Eba profilinde bağırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yaşta bu işlerle uğraşma derim ama aşıksan bı şansını dene en azından tecrüben olur

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
aga yasın cok kucuk degil mi sence de

SnareEcho

80+ Silver
Yine değişik konuların hiç şaşırtmıyor çocuk sen git ders çalış senin için daha iyi olur bence. :D
Bir şeyi bilip bilmeden konuşmayın.
Tamam kardeşim aşık değilsin ama annesiyle anneni tanıştırcan, madem aşık değilsin neden uğraşıyorsun böyle işlerle? Yaşın küçük beğenirsin ama uğraşma bak abin olarak varsay beni, değmez kardeşim değmez uğraşmana, sen sınavına bak iki sene sonraki, sonra rahatlarsın zaten
arkadaş olmak isteeiğimi daha kaç kez söyleyeceğim

aga yasın cok kucuk degil mi sence de
Eba profilinde bağırdım

Bu yaşta bu işlerle uğraşma derim ama aşıksan bı şansını dene en azından tecrüben olur
Aşık değilim arkadaşlar

Konuyu açan elemana diyor herhalde
Benle @DarkNest e diyor. Kendisinin beyninin bizimkinden küçük olduğunun farkında değil arkadaş boş boş yorum yapıyor.

Emrhan_

80+ Bronze
Bir şeyi bilip bilmeden konuşmayın.

Aşık değilim arkadaşlar

Benle @DarkNest e diyor. Kendisinin beyninin bizimkinden küçük olduğunun farkında değil arkadaş boş boş yorum yapıyor.
Bende sana dediğini söyledim zaten. Yaşına göre büyük konuşuyorsun.

SnareEcho

80+ Silver
Kendinden 5 6 yaş büyük kişilere yanlış konuşuyorsun. Saldırmayla alakası yok üslubun yanlış.
Çoğu kişiye hocam diyorum. Samimi olduklarıma abi/abla diyorum. Sadece bana kötü davranan ve beni küçümseyen vb. insanlara kötü davranıyorum.

Emrhan_

80+ Bronze
Çoğu kişiye hocam diyorum. Samimi olduklarıma abi/abla diyorum. Sadece bana kötü davranan ve beni küçümseyen vb. insanlara kötü davranıyorum.
Senin gibileri gördüm kendini çok büyük sanıyorsun. Seni küçümsemeleri normal çünkü olup olmayacak meseleleri konu açıyorsun. Konu açmakta özgürsün ama konuyu açmadan önce ileriyi düşün kim ne der? Böyle konu ile herkes dalga geçer.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Mauro İcardi

80+ Bronze
Madem arkadaş olmak istiyorsun, gidersin yanına konuşursun neden anneni işe dahil ediyorsun? 12 yaşında çocuğa laf anlatmaya çalışıyoruz ya benim daha ufak kardeşim var en azından bu tür konularda laf anlıyor Allah aşkına ya

Top Bottom