Foruma girmekten beyni bulanmı yazıkforumda bildiğim 2 tane 12 yaş var bu arkadaşta dahil forumu kirletiyorlar valla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tp nin ağzına laf veriyorlar.
Foruma girmekten beyni bulanmı yazıkforumda bildiğim 2 tane 12 yaş var bu arkadaşta dahil forumu kirletiyorlar valla.
Tp nin ağzına laf veriyorlar.
Diğer ikisinden biri ben miyimorumda bildiğim 2 tane 12 yaş var bu arkadaşta dahil forumu kirletiyorlar valla.
Hocam ben kızı annemle değil annesini annemle tanıştıracağım.bu ne lan LDKFJSDKLFSDJFKSDLJSFD
kanka 7.sınıfsın ne diyorsun ne yapıyorsun sonra gitmişsin aşık değilim arkadaş olmak istiyorum e arkadaş olmayı da yaparsın annen öğrenir kız istemeye gidecek gibi ne alaka tanıştırma. Eba profili falan zaten patlattı beni
Diğer ikisinden biri ben miyim
A evet senin bulanmış.Foruma girmekten beyni bulanmı yazık
Benim bildiğim hocalar ödevi wp üzerinden yazıyor.annene soyle annesine oglum odevi unutmus odev neydi yazsin?
Yaw ben mi anlayamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz? Ben aşık değilimmmmmmmmpara teklif kardeşine anlaşma yap oğlum
olm şimdi okudum 6.sınıfta uğraştığın işe bak git ders çalış
Abi aşık değilim ki. Bu lafı yazmaktan bıktımmYaşın çok küçük bırak bu işleri. Dediğimi ters anlama ama daha hormonların bile yeni yeni otururken o yaşta aşk işleri lafta geçerli sadece.
Uzun lafın kısası büyümen lazım.
Düşüncenize saygı duyuyorum.Bu yaşta hiçbir şey yapamazsınız. Hele annenizle tanıştırmak falan da çok absürt. Umarım yanlış anlamazsınız.
KomiktiHocam senle konuşsa bile 6/C den mert kıza brawl stars elması atarsa senden ayrılır
yok be olm seni seviyorum bu tarz konular açanlardan bahsediyorum.bu ne lan LDKFJSDKLFSDJFKSDLJSFD
kanka 7.sınıfsın ne diyorsun ne yapıyorsun sonra gitmişsin aşık değilim arkadaş olmak istiyorum e arkadaş olmayı da yaparsın annen öğrenir kız istemeye gidecek gibi ne alaka tanıştırma. Eba profili falan zaten patlattı beni
Diğer ikisinden biri ben miyim
bana mı diyon?Foruma girmekten beyni bulanmı yazık
Başlıkta onla nasıl tanıştırabilirim yazmışsın ?Hocam ben kızı annemle değil annesini annemle tanıştıracağım.
annesi ile dersem başlık uzun olurdu insanlar bakmaya üşenirdi onla derken ise annesini kast ettimBaşlıkta onla nasıl tanıştırabilirim yazmışsın ?
Git sınavına çalış lise kazan kendine
ben annesini annemle tanıştıracağım diyorum sen kızı diyorsun. hem ben aşık değilim ki sadece ark olmak istiyorum.Yaşın fazla büyük evde kalmışsın annenle tanıştırma boşuna
Tamam kardeşim aşık değilsin ama annesiyle anneni tanıştırcan, madem aşık değilsin neden uğraşıyorsun böyle işlerle? Yaşın küçük beğenirsin ama uğraşma bak abin olarak varsay beni, değmez kardeşim değmez uğraşmana, sen sınavına bak iki sene sonraki, sonra rahatlarsın zatenannesi ile dersem başlık uzun olurdu insanlar bakmaya üşenirdi onla derken ise annesini kast ettim
he knk bu arada ben aşık değilim ki