Neler Yeni

annemi türknete nasıl ikna edebilirim?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
merhaba arkadaşlar. türk telekomdan kurtulmak istiyorum (valorantta şükürler olsun 600 ping oynatabiliyor) anneme sordum cayma bedeli ne kadar diye. oda 200TL dedi. 120TL sini zaten türknet veriyor. 80-90TL de bende var. anneme dedim türknete geçelim diye ilk dediği şey (kaşları çatık şekilde) "Ney? tü-türkpetmi?" dedimki anne türk telekomdan 24mbps 90-100tl alacağına gel bundan alalım taahhütü yok dedim 63mbps 100tl dedim dediği şey "dolandırıcıdır onlar." gibi bir şey dedi aynı saniyede ağzından 100 lerce kızgın kelime çıktı özet:ANNEMI NASI İKNA EDECEM

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence burda herkes türknet'i övsün sen de annene göster bence fikirleri değişebilir :d
belki ama sanmam. çok düşük bi ihtimal yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anne benle dik dik konusma :)

Şakası bir yana gel anne 1 ay deniyelim eğer memmun kalmaz isek iade ederiz de.
hocam dolandırıcı falan olmadığına nasıl inandıracam?

Aware

80+ Silver
İkna edemezsin. Söylediklerine göre anlatsanda anlamaz .

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
abdulkadir bayram

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
bi dk random atmam lazım Puahsıuhıuashaıhdasıdhaısdasıdhuaıshd

Gelelim konuya.
Çevrende TurkNet kullanan kişiler varsa onlardan örnek verebilirsin.
TürkNet'in de Telekom ile anlaşmalı olduğunu ve onların altyapısını kullandığını söyleyebilirsin.
İnternetin koptuğunu ve paranın boşa gideceğine TürkNet'e gitmesini önerebilirsin.
Taahhüt olmadığını söyleyebilirsin.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anne benle dik dik konusma :)

Şakası bir yana gel anne 1 ay deniyelim eğer memmun kalmaz isek iade ederiz de.
o fiyata öyle internetmi olur türkcell yada türktelekoma bak en büyük firmalar onlar bu fiyata böyle veriyorsa diğerleri veremezmişmi neymiş öyle bişeyler dedi.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
belki ama sanmam. çok düşük bi ihtimal yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dolandırıcı falan olmadığına nasıl inandıracam?
Burada türkneti kullanan arkadaşlara sor deneyimlerini anlatsınlar sen de annene göster

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
abdulkadir bayram
merhaba arkadaşlar. türk telekomdan kurtulmak istiyorum (valorantta şükürler olsun 600 ping oynatabiliyor) anneme sordum cayma bedeli ne kadar diye. oda 200TL dedi. 120TL sini zaten türknet veriyor. 80-90TL de bende var. anneme dedim türknete geçelim diye ilk dediği şey (kaşları çatık şekilde) "Ney? tü-türkpetmi?" dedimki anne türk telekomdan 24mbps 90-100tl alacağına gel bundan alalım taahhütü yok dedim 63mbps 100tl dedim dediği şey "dolandırıcıdır onlar." gibi bir şey dedi aynı saniyede ağzından 100 lerce kızgın kelime çıktı özet:ANNEMI NASI İKNA EDECEM
Niye türknete geçiyon millenicoma fln geçsene türknetin müşteri hizmetleri çok kotu diye biliyorum

Ratorest

80+ Silver
Musteri hizmetlerini arayabilirisniz bilgi almak icin iste unlulere sponsor oluyor guvenli falan de

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

Gelelim konuya.
TürkNet'in de Telekom ile anlaşmalı olduğunu ve onların altyapısını kullandığını söyleyebilirsin.
İnternetin koptuğunu ve paranın boşa gideceğine TürkNet'e gitmesini önerebilirsin.
Mantıklı. Eğer altyapısı var ise milleni nasıl olur internetçi abi :D

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş

Gelelim konuya.
şimdi taahhüt olmadığını söyledimde. türknet kullanan yok çevremde türknetinde TT ile anlaşmalı olduğunu nasıl anlatacam oda ayrı bi konu oyun içindeki pinglerden gram memnun değilim maçın önemli dakikalarında bi 600e fırlıyor her şey çöp oluyor maç bile gidebiliyor bazen. bunu açıklamak isterim ama anca oyun oyun oyun der bu seferde. bana kesin bi çözüm lazım. 3-4 kelime ile ikna edebileceğim, türk telekoma karşı nasıl sağlam bi interneti olduğunu anlatabileceğim bir yol lazım.

Top Bottom