Neler Yeni

annemi türknete nasıl ikna edebilirim?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Niye türknete geçiyon millenicoma fln geçsene türknetin müşteri hizmetleri çok kotu diye biliyorum
millenicoma geçmek isterimde türknetin sunduğu tarife 63mbps 100tl millenicom ise 85 tl ye 35mbps 110tl ye 100mbps. altyapım 63 desteklediği için türktelekomun tarifesi millenicomun tarifelerinin tam ortasında ve 85 tl ye 35mbps almak yerine 15tl daha koyar 63 alırım mantıklı değilmi?

Aware

80+ Silver
şimdi taahhüt olmadığını söyledimde. türknet kullanan yok çevremde türknetinde TT ile anlaşmalı olduğunu nasıl anlatacam oda ayrı bi konu oyun içindeki pinglerden gram memnun değilim maçın önemli dakikalarında bi 600e fırlıyor her şey çöp oluyor maç bile gidebiliyor bazen. bunu açıklamak isterim ama anca oyun oyun oyun der bu seferde. bana kesin bi çözüm lazım. 3-4 kelime ile ikna edebileceğim, türk telekoma karşı nasıl sağlam bi interneti olduğunu anlatabileceğim bir yol lazım.
Derslerde gecikme oluyor diyebilirsin muhtemelen oluyodur ara sıra.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
merhaba arkadaşlar. türk telekomdan kurtulmak istiyorum (valorantta şükürler olsun 600 ping oynatabiliyor) anneme sordum cayma bedeli ne kadar diye. oda 200TL dedi. 120TL sini zaten türknet veriyor. 80-90TL de bende var. anneme dedim türknete geçelim diye ilk dediği şey (kaşları çatık şekilde) "Ney? tü-türkpetmi?" dedimki anne türk telekomdan 24mbps 90-100tl alacağına gel bundan alalım taahhütü yok dedim 63mbps 100tl dedim dediği şey "dolandırıcıdır onlar." gibi bir şey dedi aynı saniyede ağzından 100 lerce kızgın kelime çıktı özet:ANNEMI NASI İKNA EDECEM
türknet yıllardır var 1999 da kurulmuş

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bi dk random atmam lazım Puahsıuhıuashaıhdasıdhaısdasıdhuaıshd

Gelelim konuya.
Çevrende TurkNet kullanan kişiler varsa onlardan örnek verebilirsin.
TürkNet'in de Telekom ile anlaşmalı olduğunu ve onların altyapısını kullandığını söyleyebilirsin.
İnternetin koptuğunu ve paranın boşa gideceğine TürkNet'e gitmesini önerebilirsin.
Taahhüt olmadığını söyleyebilirsin.
kendi altyapısı üzerinden türktelekomun verdiği internet sıkıntılıyken, turknet aynı altyapı üzerinden sıkıntısız internet verebilir mi? öyle bir ihtimal var mı? merak ettiğim için soruyorum.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
merhaba arkadaşlar. türk telekomdan kurtulmak istiyorum (valorantta şükürler olsun 600 ping oynatabiliyor) anneme sordum cayma bedeli ne kadar diye. oda 200TL dedi. 120TL sini zaten türknet veriyor. 80-90TL de bende var. anneme dedim türknete geçelim diye ilk dediği şey (kaşları çatık şekilde) "Ney? tü-türkpetmi?" dedimki anne türk telekomdan 24mbps 90-100tl alacağına gel bundan alalım taahhütü yok dedim 63mbps 100tl dedim dediği şey "dolandırıcıdır onlar." gibi bir şey dedi aynı saniyede ağzından 100 lerce kızgın kelime çıktı özet:ANNEMI NASI İKNA EDECEM
bide bu incelemeyi göster belki ikna olurlar

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Derslerde gecikme oluyor diyebilirsin muhtemelen oluyodur ara sıra.
olmuyor çünkü derse girmiyorum fazla çünkü ya hocalar derste 1-2 kişi olduğu için kapatıyor, ya son haftalar sınavlar bitmiş diyorlar, yada öyle boş muhabbet geçiyor sınıf arkadaşlarımla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
diyar
millenicoma geçmek isterimde türknetin sunduğu tarife 63mbps 100tl millenicom ise 85 TL ye 35mbps 110tl ye 100mbps. altyapım 63 desteklediği için türktelekomun tarifesi millenicomun tarifelerinin tam ortasında ve 85 TL ye 35mbps almak yerine 15tl daha koyar 63 alırım mantıklı değilmi?
hocam bence de arkadaşların dediği gbi hepimiz türkneti övelim belki fikri değişir

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
kendi altyapısı üzerinden türktelekomun verdiği internet sıkıntılıyken, turknet aynı altyapı üzerinden sıkıntısız internet verebilir mi? öyle bir ihtimal var mı? merak ettiğim için soruyorum.
millenicomda TT altyapısı kullanmıyormu?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Var.
ADSL-VDSL geçişlerinde bu tip şeyler olur illa ki, ama kesinliği bilinmez.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
evet var bende türktelekm kullanıyordum 500ms le oyun oynanmıyordu 2 binle i-bişe indiriyordu şimdi ms 20 de stabil hiç oynamıyor nerdeyse ve 15 binle bişe indiriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,540
Üyeler
166,775
Son üye
Arif5555
Top Bottom