Neler Yeni

Annemin devlette girebileceği iş var mı

Berkyozclk

80+ Bronze
Neden 2 üniversite okuyunca üst düzey elit bir insan mı olunuyor? Açıkça konuyu açan kardeşimizi ve ailesini küçümsemişsin. Evet arkadaşın dediği şekilde Validesine iş bulması çok zor ve birçok kriter var ama buraya gelip benim annem 2 üni bitirdi senin annen ortaokul mezunu şeklinde bir açıklama yapmak muhtemelen yüksek kibir ve küçük yaş belirtisi.
haklısın,bir de bitirdiği ünilerin bölümleri neler, herkes 2 tane üni bitirebilir önemli olan ne oldugu

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Cengiz
Ortaokul mezunu insanın memur olması için çabalamak ve bunun için torpil aramak ne etik, ne de liyakatli bir davranıştır.
Annem iki üniversite mezunu ve işsiz.
Yıllarca devlette çalıştı, farklı sebepler yüzünden işten ayrıldı.
Memur olup 20-25 lira maaş alacak ama ortaokul mezunu olacak ne ala memleket?
Kanka Gene Boşunu Yapmışsın Senin Acilen Forumdan Ayrılman Lazım

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kanka Gene Boşunu Yapmışsın Senin Acilen Forumdan Ayrılman Lazım
Senin de bunu bitirmen lazım.
Neden 2 üniversite okuyunca üst düzey elit bir insan mı olunuyor?
Evet?
Açıkça konuyu açan kardeşimizi ve ailesini küçümsemişsin.
Ortaokul mezunu adamın devlet kurumunda ne işi var? KPSS bile TYT yani lise 9-10 istiyor.

Yüksek kibirse yüksek kibir, okumuş bir aileden geliyorum, gidip de torpil için konu açacak adam değilim. Torpil döndüğü için bu haldeyiz zaten.

Berkyozclk

80+ Bronze
Hayır bitirdiği bölümler iyi olabilir ama benim asıl canımı sıkan bunu burada belirtip arkadaşa ailesi üzerinden üstünlük kurması.
kimse amacı merak veya o konu hakkında ilgisi yoksa 2 tane üni bitirmez. gerek görmez evet dediginde haklısın ben de öyle düşünüyorum kucuk kardeşimiz yardım istemiş ama insanların yardım amacı olmayan mesajlarıyla karsılasıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet?

Ortaokul mezunu adamın devlet kurumunda ne işi var? KPSS bile TYT yani lise 9-10 istiyor.

Yüksek kibirse yüksek kibir, okumuş bir aileden geliyorum, gidip de torpil için konu açacak adam değilim. Torpil döndüğü için bu haldeyiz zaten.
ortada zaten her sekilde torpil olayı oluyor illa olacaksa böyle insanlara olmalı bence. konuyu acan arkadasın yası kucuk ama gelmiş duzgunce annem de calısabilir mi bir imkanı var mı diye soru soruyor sen annem şöyle böyle diyorsun bizene ?

KAANT10X

80+ Bronze

Evet?

Tamam sen ve ailen elit ve okumuş insansınız sizin dışınızdaki insanlar cahil.
Senin gibileri görünce ortaokulu bile bitirmeden yıllarca hakkı ile işini yapan haram yemeyen rahmetli dedemle ve lise mezunu olup yıllarca bu ülke için savaşan babamla gurur duyuyorum.
Bu memlekete her insan lazım ama lazım olmayan şey okuduğunu sanıp hiçbir şey öğrenememiş insanlar.
Üstünlük ancak Takvadadır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
Ortaokul mezunu insanın memur olması için çabalamak ve bunun için torpil aramak ne etik, ne de liyakatli bir davranıştır.
Annem iki üniversite mezunu ve işsiz.
Yıllarca devlette çalıştı, farklı sebepler yüzünden işten ayrıldı.
Memur olup 20-25 lira maaş alacak ama ortaokul mezunu olacak ne ala memleket?
Etik olup olmaması seni ilgilendirmiyo ve ben memur olsun diye bir şey mi söyledim sadece işçi dedim vunlar farklı şeyler ve sizde bunu anlayacak zeka yoksa ben ne yapabilriim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,746
İsim
Oğuz
Hangi şehirdesiniz hocam. Devlet değil de özel yerlere bakabilirsiniz. Fabrika vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
Hangi şehirdesiniz hocam. Devlet değil de özel yerlere bakabilirsiniz. Fabrika vs.
İstanbul

Evet?

Anlamıyorsun,annem genç yaşında zorla evlendirildi ve liseyi bırakmak zorunda kaldı ve o muhammed adlı pislikten 2 tane ablam var biri zihinsel engelli ve biri okumuş muhasebeci, okumuş olan ablam evet okumuş, parası var ve o da 2 üniversite bitirmiş muhasebeci olmuş ama adam olamamış çok cimri ve annem genç yaştayken teğmen bile olamamış ablalarım olduğu için bu yüzden yargısız infaz yapmayın annem yaşı geçtiği için kamu personeli olamadı ben annemi kamu personeli yapmaya çalışıyorum ve mutlu oluyor şimdi siz bu mutluluğu bile çok görüyorsunuz

Son düzenleme:

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Abi bu nasıl soru iyi misiniz ortaokul mezunu diyorsun 40 küsür yaşında diyorsun bu torpil arama kurumu mu

KAANT10X

80+ Bronze
İstanbul

Anlamıyorsun,annem genç yaşında zorla evlendirildi ve liseyi bırakmak zorunda kaldı ve o muhammed adlı pislikten 2 tane ablam var biri zihinsel engelli ve biri okumuş muhasebeci, okumuş olan ablam evet okumuş, parası var ve o da 2 üniversite bitirmiş muhasebeci olmuş ama adam olamamış çok cimri ve annem genç yaştayken teğmen bile olamamış ablalarım olduğu için bu yüzden yargısız infaz yapmayın annem yaşı geçtiği için kamu personeli olamadı ben annemi kamu personeli yapmaya çalışıyorum ve mutlu oluyor şimdi siz bu mutluluğu bile çok görüyorsunuz
Kardeşim seni gayet iyi anladım ve bu mücadeleni destekliyorum. Fakat kamu personeli olmak için Kpss sınavına girip idare eder bir puan alması lazım. Bunun için de youtube de pek çok kaynak var. Torpil olayına bakma hepsi ağzına torpil dolanmış eğer annen iyi puan alırsa ve puanına uygun tercihler yaparsa Allahtan ümit kesilmez.
Ayriyeten bir engelli durumu var yazmışsın onun için de bir takım şartlar var onun hakkında bilgim yok.
Dualarım sizinle umarım başarılı olursun.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,221
İsim
Mert Can Ergün
Tanıdık olsa da olmasa da ilgilenmiyorlar

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
46 yaşında devlette ne memur alırlar ne de işçi kadrosuna... zaten sınavla alıyolar. işkurdan mecbur bakacaksınız ama özel sektörde.
Burada olmasa bile sizin gibi hatta sizden daha zor durumda olanlar vardır, az değildir yani. Hepsi genelde ilk olarak devlet değil de belediyelerde çalışmak için başvuru yaparlar. siz belediye bile değil direk kamuda iş olsun demişsiniz, ee haliyle çok büyük torpil demek bu ama imkansız torpil.

Ayrıca şunu da belirteyim, burda kimse kimseye günahını bile vermez :p

Kelin merhemi olsa başına sürer yani... trajikomik bir istekte bulunmuşsunuz.

Son düzenleme:
Top Bottom