Neler Yeni

Annemin eski arkadaşından hoşlanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Joe
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, tepkilerinizi almak istiyorum.

Konu: Evet yanlış okumadınız. Annemin eski ve aralarının bozuk olduğu bir arkadaşından hoşlanıyorum. Boşandı kendileri. Şimdilik sadece çaresizce bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekstra olarak, kendileri adeta bir motordur. Birden fazla adamlarla ilişki yaşadığına dair duyumlar aldım. Hoşlanmaktan kastım fuckbuddy olabilmemiz mümkün mü? Bunu merak etmekteyim.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Ali
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, tepkilerinizi almak istiyorum.

Konu: Evet yanlış okumadınız. Annemin eski ve aralarının bozuk olduğu bir arkadaşından hoşlanıyorum. Boşandı kendileri. Şimdilik sadece çaresizce bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekstra olarak, kendileri adeta bir motordur. Birden fazla adamlarla ilişki yaşadığına dair duyumlar aldım. Hoşlanmaktan kastım fuckbuddy olabilmemiz mümkün mü? Bunu merak ediyorum.
Dostum tek tavsiyem konuluyu azaltman.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Emir Bayram

Konu: Evet yanlış okumadınız. Annemin eski ve aralarının bozuk olduğu bir arkadaşından hoşlanıyorum. Boşandı kendileri. Şimdilik sadece çaresizce bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekstra olarak, kendileri adeta bir motordur. Birden fazla adamlarla ilişki yaşadığına dair duyumlar aldım. Hoşlanmaktan kastım fuckbuddy olabilmemiz mümkün mü? Bunu merak etmekteyim.
Oksijeni azalt

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

hocam valla cidiye alamıyorum bide yüzsüz gibi ....buddy olabilir miyim demişsiniz umarım trolldür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,995
Üyeler
170,446
Son üye
osmansait
Top Bottom