Yardım Anneye 10-11k telefon önerisi

s21 fe olabilirdi de bütçeyi aşıyor hocam ya yoksa güzel telefon, note 14 düşünüyorum şuanda ne diyorsunuz? Anne kullanıcak şimdi nothing 1 alsam yabancı gelebilir bilemedim.
nothing al

Android 16 almıcakmış ama? bir zararı olmaz gibi.
yok yok android7 bile desteği devam ediyor ona daha 10 sene var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

android7 google desteği kalmadı sadece uygulama

Nothing 1 aldık teşekkürler herkese.

Uzun yıllar kasmadan kullanmak için ve ekran olsun kaamera olsun Samsung a25 a16 almayın ustune azıcık koyun a25 alın.

Phone 1, A25'ten daha pahalı ancak A25'e göre daha ılımlı gelmiş, 13k civarında bulunan bir seçenek Phone 1, ilginç bir yaklaşım olmuş, Phone 1 alındıysa sorun olmaz yine de. A25'in de kendi içinde daha fazla ısınma durumu olur, zorlamayınca çok hissettirmez. Phone 1, Note 14'ten daha iyidir, Note 14'ün sundukları fiyatına göre çok farklı değil kendi altındakilere kıyasla.

Phone 1, A25'ten daha pahalı ancak A25'e göre daha ılımlı gelmiş, 13k civarında bulunan bir seçenek Phone 1, ilginç bir yaklaşım olmuş, Phone 1 alındıysa sorun olmaz yine de. A25'in de kendi içinde daha fazla ısınma durumu olur, zorlamayınca çok hissettirmez. Phone 1, Note 14'ten daha iyidir, Note 14'ün sundukları fiyatına göre çok farklı değil kendi altındakilere kıyasla.
12.500 e geldi hocam kupon ile bence anneye müthiş bir cihaz gibi ekran olsun , saf android bende merak etmiştim çaktırma :) Güle güle kullansın işte beğencektir kesin.

12.5k fiyata daha da iyidir. Hayırlı olsun.

Nothing 1

Geri