Neler Yeni

Anonymus Türkiye'ye Siber Savaş Açtığını İlan Etti

Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
anonymus kim arkadaslar onlar benim elimden ekmek yiyo benim hacker olma rehberim var anonymus benim ayakkabim olamaz

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Hayir, direkt sari torba. Onceki mesajlarindan da belli ediyordu zaten kendini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lafi kivirma la. Vatani bolmek disinda hangi amacla desteklenebilir:mad:
çok komiksin ya
ülkenin şu anki durumunun sebebi bile bu zihniyet
bu mesajlarını bile atarken bir araştırma yapıp bilgi edindiğini zannetmiyorum
neyse pek de önemli değil ama komiksin

Shix2x

80+ Bronze
çok komiksin ya
ülkenin şu anki durumunun sebebi bile bu zihniyet
bu mesajlarını bile atarken bir araştırma yapıp bilgi edindiğini zannetmiyorum
neyse pek de önemli değil ama komiksin
Bu mesajlari atarken neyi arastirmam gerek?
Senin niyetin belli de cekiniyorsun biraz.

Zzabuza

80+ Bronze

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Furkan Demirtaş

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
sana göre kukla ama bir başkasına göre böyle görünmeyebilir ve hatta türkiyeyi senin tabirin ile kukla ancak kürdistanı bir gerçek olarak gören de vardır veya her ikisini de kukla olarak gören de vardır bu düşüncelerden birine sahip olup bir başkasına her türlü şey olarak fark etmeksizin zarar vermiyorsa saygı duyarım veya önemsemem bu onun kararı
kürt vatandaşlarına saldırılmış olduğu zaten doğru bunun tartışmasına girmeyeceğim ancak zamanında yapılmayan şey kalmamış az araştırarak kirli sayfalara da göz atabilirsin tek taraflı araştırma ile olmuyor o işler
sana tarafsız şekilde açıkladım ha bide sanma ki kürdistan kurulsun diye geziniyorum senin zihniyet biraz ters algılıyor yazdıklarımı bile anlayamamışsın
sana da saygı duyma tabirini öneririm
veya önemsemem senin kararın
Yav sen ne anlatıyon dayı ya özgürlükmüş bölücülüğe özgürlük diyor adam. Kürt vatandaşlara saldırılmışmış, Benim zihniyet yanlış anlıyormuşmuş oldu kardeşim anadoluda 81 milletten vatandaş var bölük pörçük edelim vatanı ne dersin ? Anadoluya bizimle beraber giren millet anadoluda hak iddia ediyor şaka gibi ya 😂yürü git başka yerde bölücülük yap

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Alperen Yılmaz
Yav sen ne anlatıyon dayı ya özgürlükmüş bölücülüğe özgürlük diyor adam. Kürt vatandaşlara saldırılmışmış, Benim zihniyet yanlış anlıyormuşmuş oldu kardeşim anadoluda 81 milletten vatandaş var bölük pörçük edelim vatanı ne dersin ? Anadoluya bizimle beraber giren millet anadoluda hak iddia ediyor şaka gibi ya 😂yürü git başka yerde bölücülük yap
Boşuna çene yormaya değmez b*hçelinin p*ç *poya kurucu önder demesinden farkı yok bu tür insanlar her zaman olacak bu arada anonymus teror eylemini destekliyorsa ortada bir sorun var demektir bu adamların kurulma amacı adalet zaten p** zaten dünyaca teror olarak biliniyor söylediği şey mantıksız yani

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam