Smith & Wesson
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 954

Boşta ise değerler yüksekEkran kartı biraz fazla ısınmaya başladı havadan dolayı belkide bilmiyorum ama sıkıntı var mı sizce ?
arkada oyun açık galibaBoşta ise değerler yüksek
Arka planda whatsap açık spotify açık bide football manager 2020 oynuyorum.Boşta ise değerler yüksek
fm 2020 açıkarkada oyun açık galiba
Arka planda açık oyun varsa sorun yok değerler kabul edilebilir ama boşta ise yüksekArka planda whatsap açık spotify açık bide football manager 2020 oynuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fm 2020 açık
Bende Antalya'dayım buranın sıcağına göre normal.
Merhaba hemşehililer! Bende Antalyadayım. Neresindensiniz? Merkezde oturuyorum kızıltoprak mah.Ekran kartı biraz fazla ısınmaya başladı havadan dolayı belkide bilmiyorum ama sıkıntı var mı sizce ?
pc daha 1 yıllık bile olmadı tam zaten kasayı açıp arada temizliyorum ama macunlarda bir sorun yoktur yaReis bu tamamen(arkada pes oynama göre) normal dereceler ama sen yinede çok endişeleniyorsan bilgisayar güzel bir bakım yap termal macunu değiştri fanları temizle zaten youtubede bununla alakalı bir sürü video var
Bende Antalya'dayımMerhaba hemşehililer! Bende Antalyadayım. Neresindensiniz? Merkezde oturuyorum kızıltoprak mah.
Ben de Kızılltoprak'tayım dün çok sıcaktı bugün yine iyi.Merhaba hemşehililer! Bende Antalyadayım. Neresindensiniz? Merkezde oturuyorum kızıltoprak mah.
1 yıl olmadıysa sorun yoktur macun değişimine gerek yok. 1yıılı geçince değiştirirsiniz. Antalya'da değerler gayet normal. Benim pc'de aynı değerlerde aşağı yukarı.pc daha 1 yıllık bile olmadı tam zaten kasayı açıp arada temizliyorum ama macunlarda bir sorun yoktur ya
Arkada o kadar şey açık olmasına rağmen ve Antalya'nın sıcağına göre çok iyi değerlerArka planda whatsap açık spotify açık bide football manager 2020 oynuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fm 2020 açık