Aykut D.
80+ Gold
Kasaları iyi değil ben beğenmiyorum resmen şekillendirilmiş yağ tenekesi.Markanın kasalarını biliyorum psu hakkında bir şey diyemem
Kasaları iyi değil ben beğenmiyorum resmen şekillendirilmiş yağ tenekesi.Markanın kasalarını biliyorum psu hakkında bir şey diyemem
Yanlış mı görüyorum 16000₺ yazıyorhttps://www.hepsiburada.com/antec-h...agaza=WB+Teknoloji&url_src=and-product-detail
Arkadaşlar bu psu nasıl alınır mı? bu fiayata başka ne alabilirm sizce 2.100tl ye pk750mi alayım deep colldan yoksa bunumu
Düzeltme OEM Seasonic üretim .
Tom's Hardware review link :
Antec High Current Gamer 850W PSU Review: Compact And Powerful
Antec teamed up with Seasonic for its latest PSU designs. The High Current Gamer family is based on Seasonic's Focus Plus Gold platform, with its strongest member featuring 850W capacity and an 80 PLUS Gold certification.www.tomshardware.com
Knk bu 3 yıldız almış amaDüzeltme OEM Seasonic üretim .
Tom's Hardware review link :
Antec High Current Gamer 850W PSU Review: Compact And Powerful
Antec teamed up with Seasonic for its latest PSU designs. The High Current Gamer family is based on Seasonic's Focus Plus Gold platform, with its strongest member featuring 850W capacity and an 80 PLUS Gold certification.www.tomshardware.comMesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Gürültülü ve gereksiz pahalı olduğu yazılmış. Pahalılık konusnda haklılarKnk bu 3 yıldız almış ama
Gürültülü ve gereksiz pahalı olduğu yazılmış. Pahalılık konusnda haklılar
Gürültü biraz sıkıntı ya ama fiyatı iyi varMi başka onereceginGürültülü ve gereksiz pahalı olduğu yazılmış. Pahalılık konusnda haklılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Knk gürültü dediğin coil wan sesi gibimi yoksa fan sesimiGürültülü ve gereksiz pahalı olduğu yazılmış. Pahalılık konusnda haklılar
Alıntıyı görüntüle
fan muhtemelenGürültü biraz sıkıntı ya ama fiyatı iyi varMi başka onerecegin
Knk gürültü dediğin coil wan sesi gibimi yoksa fan sesimi