Antibiyotiği erken içtim

MehmeTD

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
Doktor stafine vermişti nornalde 12 saatte bir içmem lazım ama unutup bugun akşamkini 4 4.5 saat erken içtim zehirleme yapar mı bu sürede. (Gece 1 arayamıyorum bu saatte doktoru)

Son düzenleme:
doktorun numarasını verde bare biz soralım senin pek hevesin yok gibi.

Bir şey olmaz dostum. Korkmana gerek yok.

Doktor stafine vermişti nornalde 12 saatte bir içmem lazım ama unutup bugun akşamkini 4 4.5 saat erken içtim zehirleme yapar mı bu sürede. (Gece 1 arayamıyorum bu saatte doktoru)
sürekli erken kullanımda sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum bu tip şeyler yapmışlığım var bir sorun yaşamadım

O kadar saçma sapan konu açılıyor bu forumda bu mu rahatsız etti. Gecenin köründe nasıl arayayım biraz midem bulanıyordu o yüzden açtım.
Sorun olur veya olmaz bilmiyorum ama doktoru gece aramakta bence sakınca yok. Sonuçta sağlık sektörü ve ne zaman ne olacağı belli olmaz.

Zaten 7-8 saat geçmiş orada 12 saat denmesinin amacı birinin etkisi büyük ihtimalle 10 12 saat civarı sürüyordur. Bittiğinde diğerini kullan diyordur zehirlenme olmaz.

Cevaplar için teşekkürler ve evet gece baya kustum midem zahatsızlandı . )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,839
Üyeler
192,523
Son üye
Notic
Geri