_omerkalkar
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar Bunu Nasıl Kapatabilirim ? Youtube'taki Çoğu Videoya Baktım Fakat İşe Yaramadı...
maalesef sabahtan beri sizden başka yazan olmadıçözümü varda uzun biraz suan işim var arkadaslar yadımcı olur
programlardan silebilirsin kanka en basit ve hızlı yolAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Bunu Nasıl Kapatabilirim ? Youtube'taki Çoğu Videoya Baktım Fakat İşe Yaramadı...
program değil windows defender gibi bir şey regeditten kapatılıyorduprogramlardan silebilirsin kanka en basit ve hızlı yol
antivirüs değilmi ben antivirüsleri direk silerek kapatıyorum ama bu ayrıysa bilmemprogram değil windows defender gibi bir şey regeditten kapatılıyordu
program değil windowsun video oynatıcısı gibi düşün silemezsinantivirüs değilmi ben antivirüsleri direk silerek kapatıyorum ama bu ayrıysa bilmem
anladım ama bende yok daha öncede silmedim o yüzden antivirüs sandımprogram değil windowsun video oynatıcısı gibi düşün silemezsin
yok valla bende gözükmüyor daha önce silmedim dewin kullanıyorsan sendede vardır büyük ihtimalle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
videonun sonlarını izleben bu videoyla yaptım artık işlemci kullanıyor ama ram hala kullanıyor ve arada sırada windows güncellendiğinde filan geri açılıyor