ANTİVİRÜS PROGRAMIMI TEST ETMEK İSTİYORUM

rasputin

80+
Reaksiyon skoru
167
Kaspersky aldım virüslü site yada uygulama ile denemek istiyorum nasıl yakalıyor ediyor diye böyle bir site vs var mı ?

Rahatlık, rahatsız etti galiba :) Yukarıdan indirip kafana göre takılabilirsin fakat ana sistemde veya ana sistemine bağlı virtual box gibi bir sistemde bunu test etmeni önermem.

Test etmek istiyorsanız harici bulut PC alıp, orada test yapın.

Ek olarak bu video belki işinize yarar.

Son düzenleme:
Rahatlık, rahatsız etti galiba :) Yukarıdan indirip kafana göre takılabilirsin fakat ana sistemde veya ana sistemine bağlı virtual box gibi bir sistemde bunu test etmeni önermem.

Test etmek istiyorsanız harici bulut PC alıp, orada test yapın.

Ek olarak bu video belki işinize yarar.
kasperskyda bişeyi fark ettim uygulamayı açarsan virüs diyip siliyor öyle dursa silmiyor esette böyle değildi rardan çıkardıgın gibi siliyordu sebebi nedir eset mi daha iyi şimdi ? kaspersky mı ?

kasperskyda bişeyi fark ettim uygulamayı açarsan virüs diyip siliyor öyle dursa silmiyor esette böyle değildi rardan çıkardıgın gibi siliyordu sebebi nedir eset mi daha iyi şimdi ? kaspersky mı ?

İkisi de aslında temel olarak aynı şekilde çalışır. Test ettiğiniz virüs Kaspersky ağında olmadığı için silmesini yapmıyordur, çalıştığında metotlarına göre zararlı olarak görüp engelliyordur.

Başka bir virüste bu tam tersi de olabilir. Eset bulamaz, Kaspersky çıkardığınızda bulur.

En iyi virüs programı diye bir şey yoktur, bunlar zaman içerisinde değişir. 3 ay Eset iyidir, 3 ay Kaspersky iyidir, 3 ay Bitdefender iyi götürür. Virüsler nasıl güncelleniyorsa, AV'lerde aynı şekilde güncelleniyor. Eset ve Kaspersky arasında çok bir fark yok. Birbirine çok yakın AV'ler. İkisi de iyidir.

kaspersky uygulamasını açıp güvenlik e tıklayıp antivirüs veritabanı güncellemesine hergün tıklayın otomatik yapmıyor elle güncelleyin onu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,149
Üyeler
189,398
Son üye
lyralei
Geri