Neler Yeni

Antivürüs programı girişi

DocceWu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan Bostan
İyi akşamlar abilerim ablalarım geçen eset antivürüs indirdim telefonuma, girişte benden 2 seçenek istedi 1 ay ücretsiz birde pre yükseltme ben 1 ay ücretsiz istedi ve epostamı istedi sadece cihazımdaki e postalara izin veriyordu 1 ay sonunda para kesmez değil mi birde farklı farklı e postlarla giriş yaptım :( (Not herhangi bir kredi kartı bulunmamaktadır telefonumda, bir tek ininal sanal kart var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi akşamlar abilerim ablalarım geçen eset antivürüs indirdim telefonuma, girişte benden 2 seçenek istedi 1 ay ücretsiz birde pre yükseltme ben 1 ay ücretsiz istedi ve epostamı istedi sadece cihazımdaki e postalara izin veriyordu 1 ay sonunda para kesmez değil mi birde farklı farklı e postlarla giriş yaptım :( (Not herhangi bir kredi kartı bulunmamaktadır telefonumda, bir tek ininal sanal kart var)
1 ay ücretsizi seçtim

Ekler

• Screenshot_20200912_201142_com.eset.ems2.gp.jpg
    Screenshot_20200912_201142_com.eset.ems2.gp.jpg
    340.4 KB · Hit: 52

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Deneme dersen kesmez.

federalper

80+ Silver

1 ay ücretsizi seçtim
ininal kartında para yoksa kesmez

DocceWu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan Bostan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

federalper

80+ Silver
Ok

Ama denemeler bitince otomatik kesmiyor mu ondan korktum bide epostama lisans kodu falan yolladılar

Yok zaten ininalım bile sanal zaten öylesine oluşturdum kesmeler değilim çünkü e postaya lisans yolladılar
tamam o zaman sıkıntı yok hiçbir şekilde kesemezler

DocceWu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan Bostan
Bide korktum bilmeden, eski epostalarımı yazdıysam bide şifrelerini bilmedikleri için haberim olmadan para kesilir falan (maalesef eskiden kalma bilmediğim çok e postam var yazmışımdır diye flaan korktum) :p

Dostum şimdi annemle konuştum annem otomatik olarak keserler senden dedi hattından falan dedi ne düşünüyorsun?

Son düzenleme:

federalper

80+ Silver
Bide korktum bilmeden, eski epostalarımı yazdıysam bide şifrelerini bilmedikleri için haberim olmadan para kesilir falan (maalesef eskiden kalma bilmediğim çok e postam var yazmışımdır diye flaan korktum) :p

Dostum şimdi annemle konuştum annem otomatik olarak keserler senden dedi hattından falan dedi ne düşünüyorsun?
Dostum eğer sanal kart ile aldıysan hiçbir sıkıntı çıkmaz fakat ödeme yöntemlerinden telefonu seçersen tabi keser.

DocceWu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan Bostan
Dostum eğer sanal kart ile aldıysan hiçbir sıkıntı çıkmaz fakat ödeme yöntemlerinden telefonu seçersen tabi keser.
Dostum hiçbir ödeme seçmedim sadece 1 ay ücretsiz tıkladım ve bunu bir kaç farklı e potada yaptım ama 1 ay ücretsiz tıkladım (fotoda gözüken)

federalper

80+ Silver
Dostum hiçbir ödeme seçmedim sadece 1 ay ücretsiz tıkladım ve bunu bir kaç farklı e potada yaptım ama 1 ay ücretsiz tıkladım (fotoda gözüken)
tel no falan yazdın mı gerçi yazsanda bir şey olmaz güle güle kullan dert etme çekeceklerine sanmıyorum

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
herhangi bir kart bilgisi yazmadıysan çekmez

DocceWu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan Bostan
o zaman sıkıntı yok
Dostum ben bugün veya yarın ininal kart alıp sanal kartımı silip aldığım ininal kartı cihazına kaydetmek istiyorum sonradan cihazına kaydettiğim için çekmez demi sıkıntı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,521
Üyeler
165,542
Son üye
the_vrboy
Top Bottom