Neler Yeni

AOC 23.8" 24G4XE 180Hz 0.5MS Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Bütçe
4600
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse bu monitör hakkında bilgi sahibi değil sanırım.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Alınmaz kardeşim alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başkan sende 1 haftadır forumlarda gördüm monitör arıyormuşsun bir şey alacakmışsın vazgeçmişsin neye karar verdin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerede dediniz hocam?
Nickini hatırladım. Bir konu daha açmıştın orada sana yazdım da hangi konu bilmiyorum. Neyse önemli değil. Git msi al , asus al , dell al fakat AOC alma bak bir bildiğim var ki söylüyorum sonradan pişman olursun. AOC firmasıyla bir düşmanlığım yok yani sadece milletin tecrübelerinden yola çıkarak söylüyorum bunları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Nickini hatırladım. Bir konu daha açmıştın orada sana yazdım da hangi konu bilmiyorum. Neyse önemli değil. Git msi al , asus al , dell al fakat AOC alma bak bir bildiğim var ki söylüyorum sonradan pişman olursun. AOC firmasıyla bir düşmanlığım yok yani sadece milletin tecrübelerinden yola çıkarak söylüyorum bunları.
Anladım da dostum sorunu nedir onu yazarsanız daha iyi olur bilgi sahibi olmam adına.

Anladım da dostum sorunu nedir onu yazarsanız daha iyi olur bilgi sahibi olmam adına.
Dandik panel kullanmışlar belli ki çünkü daha geçen gün recep baltaşın forumunda bir adam post açtı ve bu monitörün aynısından 2 tane almış ve ikisinde de aynı arıza meydana gelmiş. Bundan önce de gerek bu sitede gerek amazon yorumlarında birçok kullanıcının panel arızası yaşadığını gördüm. Bu kadar kişi sorun yaşıyorsa demektir ki kronik sorunlu bir model. O kadar çok seçenek varken de bunu almak akıllı bir insanın tercihi olamaz.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,648
Üyeler
159,374
Son üye