daha iyi fiyata bir şey bulunmaz dimi?Durman Hata Yapıştır Geç Hocam .
Yappıştırr.4070 super 7500f sistemim var 2k monitörüm yoktu, alsam mı napsam?
imkansız.daha iyi fiyata bir şey bulunmaz dimi?
10k falan değil. Gaza gelmeyin. 2 hafta kadar önce 7000 idi. Geçen ay 7500.Arkadaslar 10k lik monitor kaca inmis hala daha iyisini soruyorsunuz. Monitor muazzam. Pivot var. Dahili hoparloru var. Goruntu ve renkler muazzam. Ben ve arkadasim beraber almistik zamaninda 2 sinde de ne olu pixel cikti ne ghosting. Icinden hdmi dp kablosu hersey cikiyor. %108 sRGB destegi, renkler guzel. 2k 165 hz. Allahtan baska seyinizi istemeyin cekin uzulursunuz benden bu kadar incelemesi Yaklasik 7_8 aydir kullaniyorum.
kanka bu monitör 2kAmazonda 27 inç olanı çok daha uygun kaçırmayın
Her turlu alinir bu fiyata ben piyasasina bakmadim ancak bu fiyat iyi. 6 ay onceki fiyattan10k falan değil. Gaza gelmeyin. 2 hafta kadar önce 7000 idi. Geçen ay 7500.
VA'dan IPS'e Geçince Gözlerin Alışma Süreci Oluşur tabii ki Kalite Farkından DolayıBen HP üzerinden taksitle aldım bir tane, şans yüzüme güldü ölü piksel yok, ışık sızması minimum seviyede. Şu ips glowa da alışırsa gözlerim harika monitör. VA dan sonra gözleri biraz yoruyor ama alışırız inş.
AMVA+ pro monitörden geçiş pek senin sandığın gibi olmuyorVA'dan IPS'e Geçince Gözlerin Alışma Süreci Oluşur tabii ki Kalite Farkından Dolayı