Bu fiyat aralığında başka ne olabilir? 2k monitör almayı düşünüyordum. sistemim 4070 super 7500f, elimde lenovo r25-i30 var. Bu monitörü alsam üzer mi?Değil. Olsa da kullanamazsın bu fiyatta.
Bu fiyat aralığında başka ne olabilir? 2k monitör almayı düşünüyordum. sistemim 4070 super 7500f, elimde lenovo r25-i30 var. Bu monitörü alsam üzer mi?Değil. Olsa da kullanamazsın bu fiyatta.
İTOPYADAN GİDİP ALIRSAN TEST EDİP VERİYORLAR ÖLÜ PİKSEL VS. SORUNSUZ ALABİLİYORSUN AMA İADE VS EDEMİYORSUNItopyadan alirsak olu pixelden sonra degisim veya iade edebiliyomuyuz ?
gigabyte monitör almıştım, ölü piksel çıktı gönderdim, değişim sağladılar.İTOPYADAN GİDİP ALIRSAN TEST EDİP VERİYORLAR ÖLÜ PİKSEL VS. SORUNSUZ ALABİLİYORSUN AMA İADE VS EDEMİYORSUN
OkeyİTOPYADAN GİDİP ALIRSAN TEST EDİP VERİYORLAR ÖLÜ PİKSEL VS. SORUNSUZ ALABİLİYORSUN AMA İADE VS EDEMİYORSUN
Daha önceki mesajımda yazdığım gibi. Çok iyi bir monitör değil ama bugünkü fiyatlarla fiyatı gayet iyi. 4070 super 1080p için çok fazla. Şu anda sistemin monitör darboğazlı. Geçmene değer.Bu fiyat aralığında başka ne olabilir? 2k monitör almayı düşünüyordum. sistemim 4070 super 7500f, elimde lenovo r25-i30 var. Bu monitörü alsam üzer mi?
çokta kötü bişey olmasını istemem ^^Daha önceki mesajımda yazdığım gibi. Çok iyi bir monitör değil ama bugünkü fiyatlarla fiyatı gayet iyi. 4070 super 1080p için çok fazla. Şu anda sistemin monitör darboğazlı. Geçmene değer.
Renk performansı hakkında konuşmuştum ama o da kötü değil. İyi değil sadece. Bir R25i değil.çokta kötü bişey olmasını istemem ^^
Bunu Alıp 2K Olarak Kullanacaksan Al .hocam 27 inch 2k 144 hz monitörüm var ekstra alınır mı ne diyorsunuz benimki va panel
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikinci monitör olarak yoksa 280 hz 1080p bir şey mi bakayım fps oyunları bayağı oynuyorum rekabetçi
23,8 Güzel Ama Keşke 24,5 OlsaymışŞu an kullanıyorum, harika bir monitör. 24 inç 2k ve 123ppi piksel yoğunluğu olduğu için çok net bir görüntüsü var.
Ekran Kartını Değiştirirsin bir şey Olmaz Kaçırma Bu Fiyata Bence .Almayı düşündüm de 2560x1080 de zorlanıyor 6600 XT 2560x1440 de yamulur