Hocam bu monitörü geçen indirimde ben de almıştım. 2. monitör olarak gigabayt G24F-2 kullanıyorum. Ama Aoc'un renkleri falan diğerine göre çok soluk, kalitesiz geliyor. Monitör ayarlarından bir şey yaptınız mı siz ?Kullandigim monitor kacirmayin alin. Cok memnunum.
Kontrast ve parlaklik ayarlarina baktiniz miHocam bu monitörü geçen indirimde ben de almıştım. 2. monitör olarak gigabayt G24F-2 kullanıyorum. Ama Aoc'un renkleri falan diğerine göre çok soluk, kalitesiz geliyor. Monitör ayarlarından bir şey yaptınız mı siz ?
Kontrastlık yüzde 50 parlaklık yüzde 100'de kullanıyorum.Kontrast ve parlaklik ayarlarina baktiniz mi
Gamma ayarlari ile de deneyin menusunden. Biraz kurcalayin soluk olmamasi lazim. Ayni model oldugundan emin misinizKontrastlık yüzde 50 parlaklık yüzde 100'de kullanıyorum.
Bir de 2. Kisimda renk ayarlari var oraya da bak. Renk sicaklik kismi da cok etkiliyor orayi da sicak konuma getirKontrastlık yüzde 50 parlaklık yüzde 100'de kullanıyorum.
Evet aynı model hocam. Eve gidince uğraşayım biraz daha. TeşekkürlerGamma ayarlari ile de deneyin menusunden. Biraz kurcalayin soluk olmamasi lazim. Ayni model oldugundan emin misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de 2. Kisimda renk ayarlari var oraya da bak