Neler Yeni

Öneri AOC 24" 24G2SPU vs GIGABYTE G24F-2

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Dostum son durumu bilmiyorum ancak Gamepower GPR27C1MS144 baya iyi bence ben memnunum bir sıkıntı yaşamadım internette yazanın aksine hoparlörü de var.

27”
1MS
144HZ
İnce ve Curve
Samsung VA Panel( Renkleri Gayet Canlı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı ne olmuştur bilgim yok ama

Owlore

80+
Hoparlörü nasıl çoğu insan kulaklığın sesini son ses yaparım daha iyi demişti
Geç cevaptan dolayı kusura bakmayın hocam, hoparlörü ne yazık ki pek tatminkar değil lakin ben gene alırken hoparlörü olduğunu da bilmiyordum o da benim için + oldu. Başkalarının dedikleri doğru kulaklığı son sese vermek çok daha etkili

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Geç cevaptan dolayı kusura bakmayın hocam, hoparlörü ne yazık ki pek tatminkar değil lakin ben gene alırken hoparlörü olduğunu da bilmiyordum o da benim için + oldu. Başkalarının dedikleri doğru kulaklığı son sese vermek çok daha etkili
Teşekkürler hocam estağfurullah.

lexo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emir
AOC bu konuda marka olarak Gigabyte'dan fersah fersah ötede. Bu 2 modelde de AOC olan tercih edilir. Bu Gigabyte monitör TR'de toplam kaç adet sattı bilmiyorum ama internette yüzlerce şikayetçi olan vatandaş var.
hocam konumu ziyaret ederseniz sevinirim

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Hocam bende almayı düşünüyorum.
Şuana kadar bir sorunla karşılaştınız mı?

Owlore

80+
Monitör gayet güzel, çok nadir tuhaf bir sıkıntı ile karşılaştım monitörden mi kaynaklı bilmiyorum başka karşılaşan görmedim ekranın bir kısmı kare kare oluyor ayda bir falan yaşıyorum ama saniyelik oluyor benim için sorun yaratan bir durum değil hem baya az sıklıkta hem de 1 saniyeden kısa süreli olan bir şey olduğu için

~helloworld

80+ Bronze
gigabyte alın bende gigabyte gf24-2 var arkadaş da diğer aoc yi aldı pivot var diye, asansör kısmındaki plastik rezalet ötesi ve ölü piksel vardı iade ettik gigabyte alın

Owlore

80+
gigabyte alın bende gigabyte gf24-2 var arkadaş da diğer aoc yi aldı pivot var diye, asansör kısmındaki plastik rezalet ötesi ve ölü piksel vardı iade ettik gigabyte alın
Asansör kısmında sorun yaşamadım, manga okumak için ara sıra çeviriyorum monitörü. Ölü piksel olayı ise malesef kumar gigabyte'da çıkmayacak diye bir şey yok

~helloworld

80+ Bronze
Asansör kısmında sorun yaşamadım, manga okumak için ara sıra çeviriyorum monitörü. Ölü piksel olayı ise malesef kumar gigabyte'da çıkmayacak diye bir şey yok
tüm monitörlerde çıkmayacak diye bir şey yok, aoc monitör elinizdeyse gelin size göstereyim , monitör ile bacağın bağlandığı yer var ya arka kısımda asansör kısmı yani , o asansörün indiği kısımdaki plastiğe çıt parmağınız ile hafif bastırır mısınız :D diğer parmaklarınız ile yapmayın kırabilirsiniz

Owlore

80+
tüm monitörlerde çıkmayacak diye bir şey yok, aoc monitör elinizdeyse gelin size göstereyim , monitör ile bacağın bağlandığı yer var ya arka kısımda asansör kısmı yani , o asansörün indiği kısımdaki plastiğe çıt parmağınız ile hafif bastırır mısınız :D diğer parmaklarınız ile yapmayın kırabilirsiniz
Siz söyleyince fark ettim çok sağlam değil lakin çok dandik de gelmedi bana ve de orası günlük kullanımda kırılacak gibi bir his vermedi bana

~helloworld

80+ Bronze
Siz söyleyince fark ettim çok sağlam değil lakin çok dandik de gelmedi bana ve de orası günlük kullanımda kırılacak gibi bir his vermedi bana
yine de monitörümün asansör kısmını çok kullanıyorum ve o kısmının bu kadar dandik olması benim için bir dezavantajdır ,ayrıca malzeme olarak gigabyte bence daha iyi , iki monitörü de yanyana elleme fırsatım oldu çünkü , panelleri de aynı ikisinin gigabyte 180 hz avantajı var onu da eklemek gerek

Top Bottom