Neler Yeni

🔥İndirim 🔥AOC 24 İnç 1ms 165'HZ Monitör 3099'TL👁️

Narkuc

80+ Bronze
AOC C27G2AE modeline sahibim black smearing veya ghosting farkını bilmiyorum var. Fakat pek umursadığım bir şey değil. Genellikle hikayeli oyunlar ve dizi izliyorum. Ghostingi gidermenin yolu var. Overdriveyi en güçlüye alıyorsun ve gölge kontrolü 50 olarak geliyor onu 1 arttırıp 60 yapıyorsun. Ghosting gidiyor. Fakat ekran biraz daha parlak oluyor, renkleri tam doğru göremezsiniz.
5:19 izleyin, insanın gözünü kör eder aşırı kötü va panel

@LethaX @Narkuc @Furkanozr @Perfectshot06 hocam bu Arkadaşlarin aynı hesap olduğundan şüphem var sebebi ise savunmasını yapmadığım ürün hakkında savunma yapmışım gibi beni göstermeleri (kısaca boş yapmaları yorum kasmak gibi) eleştiriyi anlarım ama sanki ürünü ben satıyorum gibi saçma sapan yorum yapıyorlar ben indirimi paylaştım millet faydalanır diye Abdullah reis gibi)

Son düzenleme:

Narkuc

80+ Bronze

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Erhan Erhan
AOC C27G2AE modeline sahibim black smearing veya ghosting farkını bilmiyorum var. Fakat pek umursadığım bir şey değil. Genellikle hikayeli oyunlar ve dizi izliyorum. Ghostingi gidermenin yolu var. Overdriveyi en güçlüye alıyorsun ve gölge kontrolü 50 olarak geliyor onu 1 arttırıp 60 yapıyorsun. Ghosting gidiyor. Fakat ekran biraz daha parlak oluyor, renkleri tam doğru göremezsiniz.
Evet overdrive ayarları ile ghostingi azaltabilirsiniz ama overdrive çok yükseltirseniz bu seferde inverse ghosting oluyor, ufo test sayfasını açarak ayar yapmak gerekli.

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
NSİFBSONDOWNDOWKDOWKDOW ya bilader sen şaka mısın? yan hesabim aynen işsiz gibi 500 mesaj kastım geldim. almıyoruz bilader senin attığın va paneli almıyoruz onun yerine ips paneli alıyoruz var mi sorunun?
aga az sakin olun bea adam alt tarafı görüşlerini paylaşıyo abartmayın

Top Bottom