- Reaksiyon skoru
- 1
yoksa benq zowie xl2546 240hz mi alınır arkadaşlar 5800tl aoc ancak zowienin ikinci el monitorunu buldum 6 bin tl ye yoksa aoc monitoru mu alayım
valorant oynıcam fps oyuncusuyum ve video cekip yayın yapmak istiyorumKullanım amacın?
ips paneller tn panellere göre daha geç tepkime veriyor amaaoıc olan va panel.Benq ise tn panel yani çok tercih etmezdim şahsen.Oyun için alıcaksan
![]()
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.068,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fps oyuncusu iseniz ve hardcore takılıyorsanız benq xl2546 almanız daha iyi olur ve VA almayın kesinliklevalorant oynıcam fps oyuncusuyum ve video cekip yayın yapmak istiyorum
neden va almayayımFps oyuncusu iseniz ve hardcore takılıyorsanız benq xl2546 almanız daha iyi olur ve VA almayın kesinlikle
Tepkime süreleri ve input lag yüksek, ghosting oluyor, fps oyuncuları için kötü bir tercih, ikinci el monitör alman çok daha iyidir, gidip test edersin ölü piksel var mı, ışık sızması vb, kendim ikinci el monitör almış biri olarak söylüyorum, zowie tn panel ya da ips panel 1 ms gtg monitör tavsiyemdir.neden va almayayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve ikinci el olması bir sorun yaşatabilir mi?
Arkadaş açıklamış katılıyorumBenq daha mantıklı FPS oyunları oynuyorsan kalitesi belli zaten tn panel olsa bile