- Bütçe
- 5000
bi kaç gündür monitör arayışındayım ve bu monitörü uygun gördüm (165HZ - 24inç - IPS panel - Pivot ve Flat bir monitör sizce bu monitörü almalı mıyım? yoksa farklı daha iyi modeller var mıdır.
kullanıyorum monitörü memnunum her şeyinden kendi uygulamasıyla pc den ayarlıyorum her şeyibi kaç gündür monitör arayışındayım ve bu monitörü uygun gördüm IPS panel Pivot ve Flat bir monitör sizce bu monitörü almalı mıyım? yoksa farklı daha iyi modeller var mıdır.
anlıyorum hocam amazon üzerinden almak sıkıntı yaratır mı sizcekullanıyorum monitörü memnunum her şeyinden kendi uygulamasıyla pc den ayarlıyorum her şeyi
ben aldığımda amazon kendisi satıyordu amazon kendisi satıyorsa şuan al bence bir problem yaşarsan hiç bir sıkıntı olmazanlıyorum hocam amazon üzerinden almak sıkıntı yaratır mı sizce
hocam gigabyte monitörlerine karşı biraz ön yargım var forumdan dolayı çok fazla ölü piksel sarı renk vs o yüzden bunu almayı düşünüyorumG24f-2 de alabilirsiniz
anlıyorum hocam itopya ürün yorumlarıda sıkıntılıydı o yüzden birde bunda benim ön yargılı olmamda çok fazla rol oynuyorSizin kararınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende forumda hep olumlu eleştirmeler aldığı için önermiştim
bugün verecem sanırsam siparişi hocamBen kullanıyorum monitörden çok memnunum özellikle de satıcı amazonken kaçırma derim. Aklıma bir model var ama amazon satmadığı için birkaç haftadır bekliyor, başka bir model bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki 24G2SU imiş sanıyorum aradaki fark Benim monitörün G-SYNC destekliyor olması. Eğer böyleyse yukarıda söylediklerim geçerli monitör epey güzel, memnun kalırsınız
o monitöre biraz ön yargım var hocam yaBu monitörü kullandım. Fiyat bazından en iyilerinden.
G24f-2 'de alabilirsin.
27 inç ve va panel hocam mantıklı mı sizce kullanım amacım oyun ve dizi film video izlemek oyunlarda fazla kasan birisi değilimŞunun fiyatı hala çok iyi değerlendir bence. https://www.itopya.com/aoc-27-q27g2...um-adaptive-sync-qhd-va-gaming-monitor_u20642