Neler Yeni

AOC 24g2spu - 27g2spu

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Bütçe
6500
Merhaba normalde 24 inç olarak sipariş edecektim fakat stoku yoktu 27 inç versiyonunu buldum sizce sıkıntı olur mu(piksel sayma muhabbeti) ? Oyunlarda falan kullanan varsa iyi kötü yanlarını yazabilir mi? 27 inç modelin kullanım amacım video, film, dizi izlemek ve aynı eşit derecede oyun oynamak oyunlarda fazla kasan birisi değilim. Oynadığım oyunlar Apex Legends, TFT, Valorant, CS 2

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Emre Altun
1080p için fazla bence biraz fiyatı. 27 inch 1080p de kotu duracaktır. 24 kovala bence

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
FPS oyunlarında genellikle 24 inç tavsiye edilir ama çok takıntılı değilsen 27 inç alınabilir. Gidipte monitörün içine girerek piksel saymak istersen psikolojinde de yaratabilirsin

Monitör güzeldir kankam seni üzmez ama eğer istersen bu modele de bakabilirsin

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FPS oyunlarında genellikle 24 inç tavsiye edilir ama çok takıntılı değilsen 27 inç alınabilir. Gidipte monitörün içine girerek piksel saymak istersen psikolojinde de yaratabilirsin

Monitör güzeldir kankam seni üzmez ama eğer istersen bu modele de bakabilirsin
hocam aslında 27 inç istemek ve istememek de kararsızım benimde tercihim aslında 24" 1080p bir monitör fakat bu AOC modelinin 24" versiyonunun stoğu kalmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080p için fazla bence biraz fiyatı. 27 inch 1080p de kotu duracaktır. 24 kovala bence

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Monitörün dibinden oynayacaksan fark edebilme imkanın var belirli bir uzaklıktan kaliteli bir monitörde göze batacağını sanmıyorum yani 24 inç için 1080p önerilir 27 inç için 2k önerilir takıntı olursa 24 inçte bile piksel görebilme imkanın var diyebilirim

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Emre Altun
Bende 24" hem 1080p vardı hem 2k vardı. İkisini yan yana koyup aynı anda test ettim. Arada netlik farkını o zaman anlıyorsun. Şimdi sen bide 27 inche 1080p alirsan pixel çok saymasan bile netliği ve keskinliği daha az olcak. Kesinlikle önermem kardeşim boş ver sen 27 al diyenleri. Göz zevki diye bir şey var. Sonuçta o ekrana bakacan sürekli sonradan pişman olma.

Çok acelen yoksa bekle. Varsa başka markalara da yönelebilirsin. Beklersen de AOC G2SPU/BK bizzat kullandım ilk monitorum. Tavsiye ederim güzel monitör.

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 24" hem 1080p vardı hem 2k vardı. İkisini yan yana koyup aynı anda test ettim. Arada netlik farkını o zaman anlıyorsun. Şimdi sen bide 27 inche 1080p alirsan pixel çok saymasan bile netliği ve keskinliği daha az olcak. Kesinlikle önermem kardeşim boş ver sen 27 al diyenleri. Göz zevki diye bir şey var. Sonuçta o ekrana bakacan sürekli sonradan pişman olma.

Çok acelen yoksa bekle. Varsa başka markalara da yönelebilirsin. Beklersen de AOC G2SPU/BK bizzat kullandım ilk monitorum. Tavsiye ederim güzel monitör.
sizce stoğa tekrar girer mi peki hocam 24g2spu/bk malum ocakta kesin bir zam faciası olucak o olmadan önce almak istiyorum açıkçası

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Emre Altun
sizce stoğa tekrar girer mi peki hocam 24g2spu/bk malum ocakta kesin bir zam faciası olucak o olmadan önce almak istiyorum açıkçası
Bilemiyorum ancak İncehesap, itopya gibi yerlerde arada giriyor stoklara. Biraz takip edin. En azından indirim cumasına kadar. Belki indirimli olarak bulursunuz.

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Dostum neden bilip bilmeden konuşuyorsunuz? Aynı monitörü kullanıyorum hiçbir şekilde pixel sorunu yaşamadım. Sen bir e sporcu değilsen pixelleşme senin umrunda olmaz cunku monitöre 10 20cm mesafeden bakmıyorsan. Ben 40 50 cm film izlerken 100cm mesafeden bakıyorum pixelleşme hiç yok. Ha ekran kartım güzel bütçemde var diyorsanız 2k 27 alın tabii ki daha iyi olacaktır.

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Bilemiyorum ancak İncehesap, itopya gibi yerlerde arada giriyor stoklara. Biraz takip edin. En azından indirim cumasına kadar. Belki indirimli olarak bulursunuz.
incehesap indirimleri mi hocam? beklemek var aslında aklımda 1 hafta 1.5 hafta kadar

İlla kafanda bu varsa buyur kankam ama pahalı diyebilirim net bir şekilde.
almayı düşünüyorum fakat işte stok sıkıntısı var :(

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Azcık işim var işim bitsin biraz daha araştırırım SPU değil SP ile biten modeli satılıyor amazonda o modelin renklerinin daha iyi olduğu söyleniyor 5.500 TL'ye

Top Bottom