- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır hocam bekliyorum, teşekkürler şimdiden.Azcık işim var işim bitsin biraz daha araştırırım SPU değil SP ile biten modeli satılıyor amazonda o modelin renklerinin daha iyi olduğu söyleniyor 5.500 TL'ye
tamamdır hocam bekliyorum, teşekkürler şimdiden.Azcık işim var işim bitsin biraz daha araştırırım SPU değil SP ile biten modeli satılıyor amazonda o modelin renklerinin daha iyi olduğu söyleniyor 5.500 TL'ye
öyle hacı ya bunlardan başka bende bulamadım öyle çok önerilen bir monitörYok kankam bulamadım bunlardan başka 24 inç FHD IPS var 27 inç 2K VA varAOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Adaptive Sync QHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Adaptive Sync QHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G2E/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
Kardeş Benim yazımda pixelleri sayarsın diye bir ibare var mı ?Dostum neden bilip bilmeden konuşuyorsunuz? Aynı monitörü kullanıyorum hiçbir şekilde pixel sorunu yaşamadım. Sen bir e sporcu değilsen pixelleşme senin umrunda olmaz cunku monitöre 10 20cm mesafeden bakmıyorsan. Ben 40 50 cm film izlerken 100cm mesafeden bakıyorum pixelleşme hiç yok. Ha ekran kartım güzel bütçemde var diyorsanız 2k 27 alın tabii ki daha iyi olacaktır.
Bak ne yazmışım. Sen bu cümlede pixel sayarsın kelimelerini gostersene bana1080p için fazla bence biraz fiyatı. 27 inch 1080p de kotu duracaktır. 24 kovala bence