Neler Yeni

Öneri AOC 24G2U 144HZ 1MS (MPRT) alınır mı ?

ROXS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Akkul
Arkadaşlar bu monitör alınır mı ghosting var mı ?
Kullanan varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Güzel monitör. Kaç paraya buldunuz? Kendim kullanıyorum ayakları dışında gayet iyi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ghosting ışık sızması var mı ? ölü piksel çıktı mı ?
Ölü piksel çıkmadı zaten firma 1 pikselde bile değişim yapıyor. Ayrıca ışık sızması değilde IPS Glow var. O da önemsiz. Görmüyorsun yani. Ghosting ise yok. Overdrive modum strong' da.

ROXS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Akkul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü piksel çıkmadı zaten firma 1 pikselde bile değişim yapıyor. Ayrıca ışık sızması değilde IPS Glow var. O da önemsiz. Görmüyorsun yani. Ghosting ise yok. Overdrive modum strong' da.
sen nereden satın almıştın

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
öyle bişey yok canım kardeşim 1 pikselde değişim falan yapmıyolar minumum 3 olması gerekiyor bizzat olayı yaşadım her yer ile görüştüm servise gönderdim 2 kez ama nafile

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
öyle bişey yok canım kardeşim 1 pikselde değişim falan yapmıyolar minumum 3 olması gerekiyor bizzat olayı yaşadım her yer ile görüştüm servise gönderdim 2 kez ama nafile
1630755938493.png

1 tam ölü pikselde garanti kapsamında.

ROXS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Akkul
kötü olmuş sendeki 24g2u modeli mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

250 cd az değil mi parlaklık nasıl gündüz falan ayrıca overdrive modu parlaklığı veya ghostingi etkiliyor mu ?

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Alıntıyı görüntüle

1 tam ölü pikselde garanti kapsamında.
canım kardeşim sana ne diyorum bak bende servise bu tabloyu gösterdim bana dediği şey o kurallar değişti artık minumum 3 ölü piksele değişim yapıyoruz dediler servisini bırakıp direk aoc firmasıyla görüşmeyi denediğimde aynı cevap geldi pek zamanım olmadığından hakem heyetine başvuramadım ama yakın zamanda başvurabilirim gelişmeleri aktarırım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

250 cd az değil mi parlaklık nasıl gündüz falan ayrıca overdrive modu parlaklığı veya ghostingi etkiliyor mu ?
Parlaklığım %75. Yine de parlak. Odam ışık alıyor ama az. Güneş vururken dahi çok sıkıntı olmuyor.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can

evet

Top Bottom