ghosting ışık sızması var mı ? ölü piksel çıktı mı ?Güzel monitör. Kaç paraya buldunuz? Kendim kullanıyorum ayakları dışında gayet iyi.
Ölü piksel çıkmadı zaten firma 1 pikselde bile değişim yapıyor. Ayrıca ışık sızması değilde IPS Glow var. O da önemsiz. Görmüyorsun yani. Ghosting ise yok. Overdrive modum strong' da.ghosting ışık sızması var mı ? ölü piksel çıktı mı ?
sen nereden satın almıştınÖlü piksel çıkmadı zaten firma 1 pikselde bile değişim yapıyor. Ayrıca ışık sızması değilde IPS Glow var. O da önemsiz. Görmüyorsun yani. Ghosting ise yok. Overdrive modum strong' da.
Hepsiburada. 1699 liraya.sen nereden satın almıştın
satıcıya bakar mısın aynı satıcıysa bi bakıcam ölü pikselle falan uğraşmak istemiyorum iade falanHepsiburada. 1699 liraya.
öyle bişey yok canım kardeşim 1 pikselde değişim falan yapmıyolar minumum 3 olması gerekiyor bizzat olayı yaşadım her yer ile görüştüm servise gönderdim 2 kez ama nafileÖlü piksel çıkmadı zaten firma 1 pikselde bile değişim yapıyor. Ayrıca ışık sızması değilde IPS Glow var. O da önemsiz. Görmüyorsun yani. Ghosting ise yok. Overdrive modum strong' da.
öyle bişey yok canım kardeşim 1 pikselde değişim falan yapmıyolar minumum 3 olması gerekiyor bizzat olayı yaşadım her yer ile görüştüm servise gönderdim 2 kez ama nafile
kötü olmuş sendeki 24g2u modeli mi ?öyle bişey yok canım kardeşim 1 pikselde değişim falan yapmıyolar minumum 3 olması gerekiyor bizzat olayı yaşadım her yer ile görüştüm servise gönderdim 2 kez ama nafile
250 cd az değil mi parlaklık nasıl gündüz falan ayrıca overdrive modu parlaklığı veya ghostingi etkiliyor mu ?Ölü piksel çıkmadı zaten firma 1 pikselde bile değişim yapıyor. Ayrıca ışık sızması değilde IPS Glow var. O da önemsiz. Görmüyorsun yani. Ghosting ise yok. Overdrive modum strong' da.
canım kardeşim sana ne diyorum bak bende servise bu tabloyu gösterdim bana dediği şey o kurallar değişti artık minumum 3 ölü piksele değişim yapıyoruz dediler servisini bırakıp direk aoc firmasıyla görüşmeyi denediğimde aynı cevap geldi pek zamanım olmadığından hakem heyetine başvuramadım ama yakın zamanda başvurabilirim gelişmeleri aktarırım
Parlaklığım %75. Yine de parlak. Odam ışık alıyor ama az. Güneş vururken dahi çok sıkıntı olmuyor.kötü olmuş sendeki 24g2u modeli mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
250 cd az değil mi parlaklık nasıl gündüz falan ayrıca overdrive modu parlaklığı veya ghostingi etkiliyor mu ?
evetkötü olmuş sendeki 24g2u modeli mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
250 cd az değil mi parlaklık nasıl gündüz falan ayrıca overdrive modu parlaklığı veya ghostingi etkiliyor mu ?