Neler Yeni

Öneri AOC 24G2U 144HZ 1MS (MPRT) alınır mı ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
canım kardeşim sana ne diyorum bak bende servise bu tabloyu gösterdim bana dediği şey o kurallar değişti artık minumum 3 ölü piksele değişim yapıyoruz dediler servisini bırakıp direk aoc firmasıyla görüşmeyi denediğimde aynı cevap geldi pek zamanım olmadığından hakem heyetine başvuramadım ama yakın zamanda başvurabilirim gelişmeleri aktarırım
Tamamdır beni etiketlersin. Firmanın politikasını değiştirme hakkı var. Yaptılarsa ayıp etmişler. 1 ölü pikselde değişim almaları bu firmayı öne çıkarıyordu.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Tamamdır beni etiketlersin. Firmanın politikasını değiştirme hakkı var. Yaptılarsa ayıp etmişler. 1 ölü pikselde değişim almaları bu firmayı öne çıkarıyordu.
aynen öyle üzdü biraz ama sıkıntı yok çok rahatsız etmiyor

ROXS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Akkul
Link atabilir misin monitörün?
bulabildiğim en ucuz link https://www.vatanbilgisayar.com/aoc...full-hd-dp-port-hdmi-ips-oyuncu-monitoru.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen öyle üzdü biraz ama sıkıntı yok çok rahatsız etmiyor
monitörün ayakları çok sıkıntı çıkartıyor mu klavye mouse için

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
kanka monitörün ayağını klavyenin altına gelcek şekilde ayarlıyorum fotoğraftada gördüğün gibi klavyenin ayakları var onu açıyorum hiçbir sorun çıkmıyo mouse tarafındaysa mousea gelmiyor bile çok az bi kısmı mousepadin altında 3cm kadar falan

Ekler

• 2b6e40a1-96ef-4073-9d23-667282bef8b9.jpg
    2b6e40a1-96ef-4073-9d23-667282bef8b9.jpg
    218.5 KB · Hit: 40
  • e2f58203-0c6c-4b1d-8269-fff3ecc14e76.jpg
    e2f58203-0c6c-4b1d-8269-fff3ecc14e76.jpg
    201.6 KB · Hit: 40

ROXS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Akkul
kanka monitörün ayağını klavyenin altına gelcek şekilde ayarlıyorum fotoğraftada gördüğün gibi klavyenin ayakları var onu açıyorum hiçbir sorun çıkmıyo mouse tarafındaysa mousea gelmiyor bile çok az bi kısmı mousepadin altında 3cm kadar falan
hmm ayakları bi tık sıkıntı ancak senin dediğin gibi yapınca sanırım sıkıntı çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hmm ayakları bi tık sıkıntı ancak senin dediğin gibi yapınca sanırım sıkıntı çıkmaz
fotoğraflar için teşekkür ederim

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
kanka şöyle anlatııym sana ben bi tık rekabetçi oyunlar oynuyorum cs valo tarzı o yüzden ekranla aramda 20cm falan var öyle alışmışım hep o yüzden altına koyunca hiçbir problem olmuyo ama eğer sen uzakta kullancaksan bi problem olcağını düşünmüyorum

ROXS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Akkul
kanka şöyle anlatııym sana ben bi tık rekabetçi oyunlar oynuyorum cs valo tarzı o yüzden ekranla aramda 20cm falan var öyle alışmışım hep o yüzden altına koyunca hiçbir problem olmuyo ama eğer sen uzakta kullancaksan bi problem olcağını düşünmüyorum
yok aynı yakın kullanıyorum neyse sıkıntı yok

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Top Bottom