kırmızışarapp
80+ Silver
Almışken kaliteli olsun dedim bütçemin üstüne çıktım nasıl sizce ? Acil cevap verin lütfen 12yi geçmeden almam lazım.
bu ürünü kullanmaktayım memnunum tavsiye ederim üründe güzelAlmışken kaliteli olsun dedim bütçemin üstüne çıktım nasıl sizce ? Acil cevap verin lütfen 12yi geçmeden almam lazım.
Bunu aldım 2 gündür kullanıyorum fiyatına göre çok iyi bence.LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.260,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
O monitörde baya iyi bu arada. ama ben yinede LG alırdım.
Valla birkaç özelliği cezbetti. Arkadaşım kullanıyordu. O da önerdi. Bütçenin üstüne çıkabilince biraz aldım gitti. Umarım beğenirim. Dün seni biraz kızdırmış olabilirim. Stresten olan şeyler pardon. Hakkını helal et. Herkese önerileri için teşekkürler. Sırada pc toplamak var. Şimdilik eski laptopta ekran olmadığı için onda kullanıcam.LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.260,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
O monitörde baya iyi bu arada. ama ben yinede LG alırdım.
Sorun yok hocam, Helal olsun. Zaten amazondan alıyorsunuz. beğenmezseniz iade etmeniz çok rahat. Ondan bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.Valla birkaç özelliği cezbetti. Arkadaşım kullanıyordu. O da önerdi. Bütçenin üstüne çıkabilince biraz aldım gitti. Umarım beğenirim. Dün seni biraz kızdırmış olabilirim. Stresten olan şeyler pardon. Hakkını helal et. Herkese önerileri için teşekkürler. Sırada pc toplamak var. Şimdilik eski laptopta ekran olmadığı için onda kullanıcam.
Hocam pişman olmazsınız monitörü gerçekte deneyimleme imkanım oldu ve gerçekten renk konusunda ve diğer özellikleri mükkemmel. Hayırlı olsun.Valla birkaç özelliği cezbetti. Arkadaşım kullanıyordu. O da önerdi. Bütçenin üstüne çıkabilince biraz aldım gitti. Umarım beğenirim. Dün seni biraz kızdırmış olabilirim. Stresten olan şeyler pardon. Hakkını helal et. Herkese önerileri için teşekkürler. Sırada pc toplamak var. Şimdilik eski laptopta ekran olmadığı için onda kullanıcam.
27 çok mu büyük oluyo büyük diyolar 24 alıcam sanırım ama fikir verebilir misinbu ürünü kullanmaktayım memnunum tavsiye ederim üründe güzel
27 çok mu büyük oluyo büyük diyolar 24 alıcam sanırım ama fikir verebilir misin
dediğin gibi çok farketmez de en azından daha iyi olabilir165hz'nin pek bir artısı yok.
fark etmezdediğin gibi çok farketmez de en azından daha iyi olabilir
neyse 24le başlıyim ben umarım bir gün benim de böyle sistemim olur ;(