M Mikaill47 80+ Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 0 16 Şubat 2021 #1 Yeni aldığım AOC 24G2U monitörün üst tarafında bir kısmında arada bir görüntü gidip geliyor. birkaç saattir böyle oluyor. gittikçe daha az sıklıkla gidip geliyor. biraz beklesem düzelir mi yoksa iade etmeli miyim?
Yeni aldığım AOC 24G2U monitörün üst tarafında bir kısmında arada bir görüntü gidip geliyor. birkaç saattir böyle oluyor. gittikçe daha az sıklıkla gidip geliyor. biraz beklesem düzelir mi yoksa iade etmeli miyim?
cengizovic 80+ Silver Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2,333 Reaksiyon skoru 999 16 Şubat 2021 #2 Kabloyu tam düzgün taktın mı? Bir kontrol et istersen. Olmazsa iade et direkt. Garantiyle uğraşma hiç.
Kabloyu tam düzgün taktın mı? Bir kontrol et istersen. Olmazsa iade et direkt. Garantiyle uğraşma hiç.
M Mikaill47 80+ Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 0 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cengizovic yazmış: Kabloyu tam düzgün taktın mı? Bir kontrol et istersen. Olmazsa iade et direkt. Garantiyle uğraşma hiç. Devamı için tıklayın... kabloyu 10 defa kontrol ettim hatta dp çıkarıp hdmi denedim ama olmadı
cengizovic yazmış: Kabloyu tam düzgün taktın mı? Bir kontrol et istersen. Olmazsa iade et direkt. Garantiyle uğraşma hiç. Devamı için tıklayın... kabloyu 10 defa kontrol ettim hatta dp çıkarıp hdmi denedim ama olmadı