Beyler aoc 24g2u monitörüm yeni geldi fakat güç kablosu temassizlik felan yapıyor görüntü gidiyor hafif çevirince felan tekrar takarken elektriklenme gibi ses geliyor karıncalanma gibi ne yapmalıyım yeni kablomu alayım?
Yenisi alın monitöre zarar verebilirBeyler aoc 24g2u monitörüm yeni geldi fakat güç kablosu temassizlik felan yapıyor görüntü gidiyor hafif çevirince felan tekrar takarken elektriklenme gibi ses geliyor karıncalanma gibi ne yapmalıyım yeni kablomu alayım?
Eyvallah hocmYenisi alın monitöre zarar verebilir
Garantiye gönderebilirisiniz bu arada ancak zaman kaybı olmasını istemiyorsanız bütçeniz el veriyorsa alın derim rica ederim iyi forumlarEyvallah hocm
Bende yeni aldım geldi hüç kablosuyla ilgili bir sıkıntı yok ama küçük bir ölü pixel çıktı.Beyler aoc 24g2u monitörüm yeni geldi fakat güç kablosu temassizlik felan yapıyor görüntü gidiyor hafif çevirince felan tekrar takarken elektriklenme gibi ses geliyor karıncalanma gibi ne yapmalıyım yeni kablomu alayım?
Knk bulamadım bu testi diğer renk testlerinde görmedim ölü piksel sana zahmet bi ismini yazabilirmsnBende yeni aldım geldi hüç kablosuyla ilgili bir sıkıntı yok ama küçük bir ölü pixel çıktı.
Ölü piksel testi yaz çıkıyorKnk bulamadım bu testi diğer renk testlerinde görmedim ölü piksel sana zahmet bi ismini yazabilirmsn