Yardım AOC 24G2U Hakkında

güncel IPS panelde gecikme süresi TN'ye daha yakın XG2405'e bakabilirsiniz.
Ya ben 30 FPS ve dandik laptop ile CS:GO'da Global rank sahibiyim koyar mı bana gecikme süresi ? Şaka bir bana tüm isteklerimi karşılayan tek monitör bu.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Öncelikle ölü piksel sorunu tek tük değil. Bu modeli alan 10 kişiden 8'inde bu sorun var neredeyse. Kendim de şu an kullanıyorum, ancak İtopya yüzünden, satın aldıktan 3 ay sonra kullanmaya başlayabildim.

Aldığım ilk iki monitörde ölü piksel vardı. İlkini İtopya kendi insiyatifini kullanarak değiştirdi. İkincisinde ise değişim yapamayız servise göndermemiz lazım dediler. Fakat servise iletmeleri için gönderdiğim monitörü stoktaki ürünler arasına atmışlar. 25 gün sonra zar zor ulaşıp monitörüm ne durumda diye sorunca da "Aaaa sizin monitör stoktaki ürünler arasına alınmış." dediler. Sonra da haksız oldukları için kendi bünyelerinden bir tane daha gönderdiler. 3. monitör sağlam çıktı, ancak tamir görmüş bir monitördü büyük ihtimalle. Sözde sıfır olan monitörün üzeri lekelerle, tozlarla doluydu.

Monitör kesinlikle alınır, ancak İtopya gibi ilgisiz, yaptığı işten bihaber, müşteri hizmetleri sıfır olan bir firmadan asla alınmamalı. Sonra başınız çok ağrır.

Bu arada, yasa gereği, bir ölü piksel dahi olsa servisler değişim yapmak zorunda:

Geri