Deyv Masteyn
80+
Herkese merhaba! Bugün buradaki ilk incelememle karşınızdayım. Eğer hatalarım varsa yazarsanız sevinirim.
Bugün sizlere AOC 24G2U'nun teknik özelliklerini ve hakkındaki kişisel görüşlerimi belirteceğim. İlk önce teknik özelliklerden bahsedelim:
İçinde bir OSD menüsü bulunmasına rağmen bir tane de fare ile ayar yapmak isteyenler için masaüstü sürücüsü bulunduruyor. Link en aşağıda var. Kutunun içinden 1 HDMI, 1 DP kablosu çıkıyor.
Monitör Ekran Özellikleri
Panel tipi: IPS
Boyut: 23.8" (24 inç olarak geçiyor)
Parlaklık: 250cd
Çözünürlük: 1920 x 1080
Tazeleme Hızı: 144 Hz (FPS oyuncuları bunu beğendi)
HDR: Yok (Olmaması bence çok büyük bir eksi değil)
Tepkime Süresi: 1ms (FPS oyuncuları bunu da beğendi)
Renk: 16.7 Milyon
Görüş Açısı: 178° (H) / 178° (V)
Vesa Uyumluluğu: Var (Duvara asılabiliyor)
Sync Teknolojisi: FreeSync (AMD ama Nvidia'da da kullanılabiliyor)
Monitör Bağlantılar
DisplayPort: 1
HDMI: 2
DVI: Yok
(İçinden robot çıkıyor sandım, çıkmadı )
Teknik özellikler bu şekildeydi, kişisel görüşümü belirteyim:
Bütün oyunlarda, gerek boyutu ve gerek tazeleme, tepkime özellikleriyle avantaj sağladığı söylenebilir. TN panele göre biraz daha yavaş ancak çok daha kaliteli bir görüntüsü var. Özellikle 144Hz tazeleme hızı ve 1ms tepkime oyunları ile FPS oyunlarında büyük bir avantaj sağlıyor.
Film ve video izledim görüntü kalitesi yeterince net. Oyun oynarken, Photoshop yaparken ve video kurgularken de kullandım. Gayet rahattı ve büyük olması sayesinde ödev yaparken bir taraftan da Google'ı etkilemeden Word kullandım.
Evet, benden bu kadar. Alırken içinden robot gelmiyor haberiniz olsun, görüşürüz!
Driver:
AOC 24G2U/BK 23.8 inch monitor | AOC Monitors
Ürün:
Bugün sizlere AOC 24G2U'nun teknik özelliklerini ve hakkındaki kişisel görüşlerimi belirteceğim. İlk önce teknik özelliklerden bahsedelim:
İçinde bir OSD menüsü bulunmasına rağmen bir tane de fare ile ayar yapmak isteyenler için masaüstü sürücüsü bulunduruyor. Link en aşağıda var. Kutunun içinden 1 HDMI, 1 DP kablosu çıkıyor.
Monitör Ekran Özellikleri
Panel tipi: IPS
Boyut: 23.8" (24 inç olarak geçiyor)
Parlaklık: 250cd
Çözünürlük: 1920 x 1080
Tazeleme Hızı: 144 Hz (FPS oyuncuları bunu beğendi)
HDR: Yok (Olmaması bence çok büyük bir eksi değil)
Tepkime Süresi: 1ms (FPS oyuncuları bunu da beğendi)
Renk: 16.7 Milyon
Görüş Açısı: 178° (H) / 178° (V)
Vesa Uyumluluğu: Var (Duvara asılabiliyor)
Sync Teknolojisi: FreeSync (AMD ama Nvidia'da da kullanılabiliyor)
Monitör Bağlantılar
DisplayPort: 1
HDMI: 2
DVI: Yok
(İçinden robot çıkıyor sandım, çıkmadı )
Teknik özellikler bu şekildeydi, kişisel görüşümü belirteyim:
Bütün oyunlarda, gerek boyutu ve gerek tazeleme, tepkime özellikleriyle avantaj sağladığı söylenebilir. TN panele göre biraz daha yavaş ancak çok daha kaliteli bir görüntüsü var. Özellikle 144Hz tazeleme hızı ve 1ms tepkime oyunları ile FPS oyunlarında büyük bir avantaj sağlıyor.
Film ve video izledim görüntü kalitesi yeterince net. Oyun oynarken, Photoshop yaparken ve video kurgularken de kullandım. Gayet rahattı ve büyük olması sayesinde ödev yaparken bir taraftan da Google'ı etkilemeden Word kullandım.
Evet, benden bu kadar. Alırken içinden robot gelmiyor haberiniz olsun, görüşürüz!
Driver:
AOC 24G2U/BK 23.8 inch monitor | AOC Monitors
Ürün:
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr