Bu iki monitörden hangisi daha iyidir.
24G2U düşünüyordum ama çok fazla ölü piksel şikayeti var..
Hocam aoc daha iyi olabilir ama düşünürsen 27inch msı ıps satıyorum 3k’ya.Bu iki monitörden hangisi daha iyidir.
24G2U düşünüyordum ama çok fazla ölü piksel şikayeti var..
Ne gibi sorunlar oldu?ölü pixele raslamadım ama çok sorun yaşadım 1 sene olmadı alalı en başlarda kaliteli gözüküyor göz boyuyor ama çok pişman etti önermem her türlü soruna cevap verip yardımcı olabilirim
ghosting ayakları sorun değil gibi gözükse de çok büyük sorun çıkartıyor özelikle e spor düşünenler için pivot ve yukarı aşağı dönme yağ gibi kayıyor sertliği yok ve aldığımdan beri toplasan 5 kere yana çevirmemişimdir onla işim yoktu çünkü ve yukarı kaldırıyorum monitörü aşşağı düşüyor şaka gibi çok sinir bozucu gayet düzgün ve bakımlı kullandımNe gibi sorunlar oldu?
valla ayak konusu benide çok düşündürüyorghosting ayakları sorun değil gibi gözükse de çok büyük sorun çıkartıyor özelikle e spor düşünenler için pivot ve yukarı aşağı dönme yağ gibi kayıyor sertliği yok ve aldığımdan beri toplasan 5 kere yana çevirmemişimdir onla işim yoktu çünkü ve yukarı kaldırıyorum monitörü aşşağı düşüyor şaka gibi çok sinir bozucu gayet düzgün ve bakımlı kullandım