$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 19,480
Monitör konusun da baya konu açmıştım ve istediğim özellikler belliydi, 75 Hz ve IPS olması şarttı ve de freesync önemliydi.
Bütçeme göre iki monitör vardı ve ben indirim de bunu aldım:
www.itopya.com
Diğeri de buydu:
www.vatanbilgisayar.com
Bu tarz İtopya, Sinerji, Vatan gibi mağazası olan yerlerden almam şarttı çünkü bu tarz pahalı ve önemli hassas ürünleri mağazadan alabilmem veyahutta garanti sürecin de mağazaya getirebilmem gerekiyor bu bana daha çok güven veriyor.
Bu iki monitör de bütün bilindik mağazalardan istediğim özelliklere ve bütçeme uygun en iyileriydi, ben AOC u aldım sizce iyi mi? yaptım ?
@RevDeisDou
@intel pentium
@Yasin Çelik
Bütçeme göre iki monitör vardı ve ben indirim de bunu aldım:
AOC 23.8" 24G2U5/BK 75Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Pivot Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U5/BK 75Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Pivot Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U5/BK ITOPYA'da.
Diğeri de buydu:
PHILIPS 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PHILIPS 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu tarz İtopya, Sinerji, Vatan gibi mağazası olan yerlerden almam şarttı çünkü bu tarz pahalı ve önemli hassas ürünleri mağazadan alabilmem veyahutta garanti sürecin de mağazaya getirebilmem gerekiyor bu bana daha çok güven veriyor.
Bu iki monitör de bütün bilindik mağazalardan istediğim özelliklere ve bütçeme uygun en iyileriydi, ben AOC u aldım sizce iyi mi? yaptım ?
@RevDeisDou
@intel pentium
@Yasin Çelik
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: