AOC 24G2U5 Aldım Sizce Nasıl ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
19,480
Monitör konusun da baya konu açmıştım ve istediğim özellikler belliydi, 75 Hz ve IPS olması şarttı ve de freesync önemliydi.

Bütçeme göre iki monitör vardı ve ben indirim de bunu aldım:

Diğeri de buydu:

Bu tarz İtopya, Sinerji, Vatan gibi mağazası olan yerlerden almam şarttı çünkü bu tarz pahalı ve önemli hassas ürünleri mağazadan alabilmem veyahutta garanti sürecin de mağazaya getirebilmem gerekiyor bu bana daha çok güven veriyor.

Bu iki monitör de bütün bilindik mağazalardan istediğim özelliklere ve bütçeme uygun en iyileriydi, ben AOC u aldım sizce iyi mi? yaptım ?

@RevDeisDou
@intel pentium
@Yasin Çelik

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
fiyatı 1000 tl ise iyi almışsın diğerinden yüz kat daha iyi aoc

Hayırlı uğurlu olsun.
Güzel bir tercih yapmışsınız.
İyi günlerde kullanmanızı dilerim. :)

AOC kullanıp problem yaşayan hiç duymadım. hayırlı olsun

Gayet güzel monitör. Hayırlı olsun sorunsuz kullanırsın inşallah. Ancak şahsi fikrimi söylemek gerekirse ben az daha sabredip 144hz almaya çalışırdım.

Daha iyileri sizlerin olsun.

Hayırlı olsun güzel ve sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.

Gayet güzel monitör. Hayırlı olsun sorunsuz kullanırsın inşallah. Ancak şahsi fikrimi söylemek gerekirse ben az daha sabredip 144hz almaya çalışırdım.

tabii ki de 144Hz de alınır dı fakat ben oyunlar da Vsync açtığım da uzun vadede kafayı sıyırabilirim :D, 75 FPS almak daha rahat ve açıkcası yüksek tazeleme hızları çok ilgimi çekmiyor çünkü pek rekabetçi bir oyuncu değilim saha çok RPG ve araç oyunları favorim.

tabii ki de 144Hz de alınır dı fakat ben oyunlar da Vsync açtığım da uzun vadede kafayı sıyırabilirim :D, 75 FPS almak daha rahat ve açıkcası yüksek tazeleme hızları çok ilgimi çekmiyor çünkü pek rekabetçi bir oyuncu değilim saha çok RPG ve araç oyunları favorim.
O zaman iyi yapmışsın, güle güle kullan. Benim hurda Casper monitör yeni canavar kasaya yakışmıyor kısa zamanda bende 700 800 TL civarına almaya çalışacağım inşallah. :D

Şimdi sıra kullanmadığım monitörü elden çıkarmaya geldi :D.

24G2U kullanıyorum 24G2U5 75hz olanı. Güzel monitör.

Geri