AOC 24G2U5 Aldım Sizce Nasıl ?

24G2U kullanıyorum 24G2U5 75hz olanı. Güzel monitör.

IPS olmasından dolayı seçtim özellikle çünkü Adobe programlarında renk ayarı önemli, renk gösterme konusunda nasıl sence o attığım Philips den daha iyi midir? ?

IPS olmasından dolayı seçtim özellikle çünkü Adobe programlarında renk ayarı önemli, renk gösterme konusunda nasıl sence o attığım Philips den daha iyi midir? ?
O monitör hakkında bilgim yok ama AOC alırdım ben heralde yine de.

Bence 1000 TL böyle bir monitör için fazla.
Bunların hak ettikleri en fazla 750-800.
Monitör üzmez ama ben almazdım.
İnternetten alsaydın 200 TL paran cebinde kalırdı.
Lakin bu monitör de üzmez, güle güle kullan.

Bende VA Panel Philips 248E9Q modelini kullanıyorum gayet memnunum. Senin aldığına benziyor. Alt tarafı çok çiziliyor keşke alt jelatini dursaymış diyorum. Flicker-free (yansıma önleme) özelliği var. Arkadan camlardan ışık vuruyor ona rağmen gayet iyi gösteriyor. Hayırlı uğurlu olsun. Philips üzmez. Bir arkadaşım 15 senedir Philips monitör kullanıyor. :D Benim kullandığım bu: https://www.vatanbilgisayar.com/phi...d-curved-gaming-monitor.html#urun-ozellikleri

İyi monitördür. 144hz versiyonu olsa daha iyi olurdu.

Keşke almasaydın

Monitör konusun da baya konu açmıştım ve istediğim özellikler belliydi, 75 Hz ve IPS olması şarttı ve de freesync önemliydi.

Bütçeme göre iki monitör vardı ve ben indirim de bunu aldım:

Diğeri de buydu:

Bu tarz İtopya, Sinerji, Vatan gibi mağazası olan yerlerden almam şarttı çünkü bu tarz pahalı ve önemli hassas ürünleri mağazadan alabilmem veyahutta garanti sürecin de mağazaya getirebilmem gerekiyor bu bana daha çok güven veriyor.

Bu iki monitör de bütün bilindik mağazalardan istediğim özelliklere ve bütçeme uygun en iyileriydi, ben AOC u aldım sizce iyi mi? yaptım ?

@RevDeisDou
@intel pentium
@Yasin Çelik
100 tl daha ekleyip 144 hz 1 ms monitör alabilirdin

144hz ihtiyacım olmadığından 75hz aldım. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum zaten :D.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

100 TL daha ekleyip 144 hz 1 ms monitör alabilirdin
144Hz almama sebebimi yazdım, ihtiyacım yok.

144hz ihtiyacım olmadığından 75hz aldım. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum zaten :D.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

144Hz almama sebebimi yazdım, ihtiyacım yok.
saçma bir yaklaşım şekli olmuş hem daha iyiydi hemde çok az bir farkla alacaktınız. 700 tl ye de 75 hz 1 ms monitörler bulunuyordu ama neyse hayırlı olsun

saçma bir yaklaşım şekli olmuş hem daha iyiydi hemde çok az bir farkla alacaktınız. 700 TL ye de 75 hz 1 ms monitörler bulunuyordu ama neyse hayırlı olsun

Ama IPS panel ve 24 inç i 700 TL ye bulamassın :).

Artıdan belirttim bilindik mağazalar olmak zorunda bu tip hassas ürünleri alırken.

Ama IPS panel ve 24 inç i 700 TL ye bulamassın :).

Artıdan belirttim bilindik mağazalar olmak zorunda bu tip hassas ürünleri alırken.
Dediğim şekilde sadece oyun oynayacaksanız tn panel yeterli olurdu ancak bu sizin kişisel tercihiniz hayırlı olsun

Geri