Yardım AOC 24G42E Monitör Hangi Ayar Yapılması Gerek

cskasap

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhaba arkadaşlar aoc 24G42E monitör var Monitör Ayarlarını ne yapmam lazım oyunlarda daha iyi olması için
Valorant Counter-Strike 2 Vb oyunlar
Yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler

hocam ben hdr kapalı driver 2 modun da kullanıyorum hem ghost olmuyor hemde normale göre tepkime süresi biraz daha artıyor 3 te ghost göze takılmaya başlıyor 4 te de ghost iyice gözü tırmalıyor ben 2 de kullanıyorum valo için

hocam ben hdr kapalı driver 2 modun da kullanıyorum hem ghost olmuyor hemde normale göre tepkime süresi biraz daha artıyor 3 te ghost göze takılmaya başlıyor 4 te de ghost iyice gözü tırmalıyor ben 2 de kullanıyorum valo için
Bir deneyeyim hocam bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde monitör eğilme durumu olmuyor onu nereden düzeltebilirim hangi vidayı gevşetmem lazım

Bir deneyeyim hocam bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde monitör eğilme durumu olmuyor onu nereden düzeltebilirim hangi vidayı gevşetmem lazım
onu bende bilmiyorum hocam hiç bu monitör eyiliyormu eyilmiyormu diye denemedim

Korkmayın biraz kurcalayın hocam. Göz zevkinize göre hangisi uygunsa bırakın öyle kalsın.

driver 2 nerde hocam ben göremedim

g menu ve i menüyü yükleyin

g menü buglu çalışıyor normalde i menü yükleyince düzeliyor

g menü ile hızlıca monitörün ayarlarını yapabiliyorsun ve başkalarının ayarlarını hazır bir şekilde kullanabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,269
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri