Bir deneyeyim hocam bakayımhocam ben hdr kapalı driver 2 modun da kullanıyorum hem ghost olmuyor hemde normale göre tepkime süresi biraz daha artıyor 3 te ghost göze takılmaya başlıyor 4 te de ghost iyice gözü tırmalıyor ben 2 de kullanıyorum valo için
Hocam birde monitör eğilme durumu olmuyor onu nereden düzeltebilirim hangi vidayı gevşetmem lazımhocam ben hdr kapalı driver 2 modun da kullanıyorum hem ghost olmuyor hemde normale göre tepkime süresi biraz daha artıyor 3 te ghost göze takılmaya başlıyor 4 te de ghost iyice gözü tırmalıyor ben 2 de kullanıyorum valo için
onu bende bilmiyorum hocam hiç bu monitör eyiliyormu eyilmiyormu diye denemedimBir deneyeyim hocam bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birde monitör eğilme durumu olmuyor onu nereden düzeltebilirim hangi vidayı gevşetmem lazım
driver 2 nerde hocam ben göremedimhocam ben hdr kapalı driver 2 modun da kullanıyorum hem ghost olmuyor hemde normale göre tepkime süresi biraz daha artıyor 3 te ghost göze takılmaya başlıyor 4 te de ghost iyice gözü tırmalıyor ben 2 de kullanıyorum valo için