ZiganoyLu61
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
5 senedir kullandığım gigabyte g27fcden geçtim buna va paneldi eski monitörüm renkler bir farklı geliyor ya alışırız umarım
Son ayarlarımAynı monitör yeni kurdum eskiside asus 165hz'di şuanki çok soluk geliyor ben de kurcaladığımda FPS mode yaptım diğerleri çok kötü geldi. biraz asusa yaklaştı son ayarlarını atar mısın. Bide oyun oynarken siyah ekran olup 3sny sonra düzeliyor sanki alt tab atıp geri gelmişim gibi neden kaynaklanıyordur sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka senlik bi sorun olmaz ya bizim göz asusa alışmış ondan oluyor aslında ama inş alışıcaz iade edip 240hz asus geçebilirim alışamazsam o derece
Beyaz tam ekran acıp R-G-B ayarlayabilirsin. Referans olmadan zor ama denemekten zarar gelmez.Son ayarlarım
Oyun modu: standart
Kontrast: 50 varsayılan
gamma: 2.6
Oyun rengi: 12 yaptım
Mükemmel oldu
Asustan farkı yok şuan çok güzel siyah ekran olma durumunu yaşamadım.
hocam gamma nın bi eksisi olurmuki yani gözüme hiç güzel gözükmüyor şuan çok memnunum hiç dokunmayım diyorum rgb falan yinede teşekkürler yardımınız için.Beyaz tam ekran acıp R-G-B ayarlayabilirsin. Referans olmadan zor ama denemekten zarar gelmez.
![]()
Beyaz Ekran | Çevrimiçi araç
Çevrimiçi araç. Yakınlaştırma çağrıları için veya monitörü test etmek, çizimleri kopyalamak, bir flipbook yapmak için bir ışık kaynağı olarak kullanın.www.whitescreen.online
Bence gamayı da varsayılan yap.
Memnunsan böyle kalsın hocam.hocam gamma nın bi eksisi olurmuki yani gözüme hiç güzel gözükmüyor şuan çok memnunum hiç dokunmayım diyorum rgb falan yinede teşekkürler yardımınız için.