Aoc 24g42e renkleri hakkında

5 senedir kullandığım gigabyte g27fcden geçtim buna va paneldi eski monitörüm renkler bir farklı geliyor ya alışırız umarım

Aynı monitör yeni kurdum eskiside asus 165hz'di şuanki çok soluk geliyor ben de kurcaladığımda FPS mode yaptım diğerleri çok kötü geldi. biraz asusa yaklaştı son ayarlarını atar mısın. Bide oyun oynarken siyah ekran olup 3sny sonra düzeliyor sanki alt tab atıp geri gelmişim gibi neden kaynaklanıyordur sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka senlik bi sorun olmaz ya bizim göz asusa alışmış ondan oluyor aslında ama inş alışıcaz iade edip 240hz asus geçebilirim alışamazsam o derece
Son ayarlarım
Oyun modu: standart
Kontrast: 50 varsayılan
gamma: 2.6
Oyun rengi: 12 yaptım
Mükemmel oldu
Asustan farkı yok şuan çok güzel siyah ekran olma durumunu yaşamadım.

Son ayarlarım
Oyun modu: standart
Kontrast: 50 varsayılan
gamma: 2.6
Oyun rengi: 12 yaptım
Mükemmel oldu
Asustan farkı yok şuan çok güzel siyah ekran olma durumunu yaşamadım.
Beyaz tam ekran acıp R-G-B ayarlayabilirsin. Referans olmadan zor ama denemekten zarar gelmez.

Bence gamayı da varsayılan yap.

Beyaz tam ekran acıp R-G-B ayarlayabilirsin. Referans olmadan zor ama denemekten zarar gelmez.

Bence gamayı da varsayılan yap.
hocam gamma nın bi eksisi olurmuki yani gözüme hiç güzel gözükmüyor şuan çok memnunum hiç dokunmayım diyorum rgb falan yinede teşekkürler yardımınız için.

hocam gamma nın bi eksisi olurmuki yani gözüme hiç güzel gözükmüyor şuan çok memnunum hiç dokunmayım diyorum rgb falan yinede teşekkürler yardımınız için.
Memnunsan böyle kalsın hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye
batuyzane
Geri