boşver dostum arkadaş 1ms gtgyi beğenmeyip pivotsuzu tercih ediyor bu durumda bize bişey söylemek düşmez ne diyelim...Adam biseyler önerdi knk kötü bir şey yapmadı
boşver dostum arkadaş 1ms gtgyi beğenmeyip pivotsuzu tercih ediyor bu durumda bize bişey söylemek düşmez ne diyelim...Adam biseyler önerdi knk kötü bir şey yapmadı
ben zaten kötü bir şey dedi demedim ki zaten üründe o yok özellik yok dedim alan alır almayan almaz ürün kötü değil zaten ama okumayıda öğrenin ne yazdim keyif ve bütçe meselesi diye ben bol şansAdam biseyler önerdi knk kötü bir şey yapmadı
Aynn öyle bazılarına iyilikde yaramıyor maalesefboşver dostum arkadaş 1ms gtgyi beğenmeyip pivotsuzu tercih ediyor bu durumda bize bişey söylemek düşmez ne diyelim...
ben 24g4x kullanıyorum gayetde memnunum memnun olmadığım tek nokta arayüz tuşları. abimin monitörü asus tuf ve onda tek bir joystick tuşla bütün menü arayüzünü dolaşabiliyordun rahatça. bunda işte tek biraz memnun kalmadığım kısım o mesela aşağı yukarı ypamak için farklı tuşlara basıyorsun zaten inceleme izlediysen görmüşsündür. onun haricinde hiçbir sorun görmedim 10 numara monitör.Aynn öyle bazılarına iyilikde yaramıyor maalesef
Pişman olmazsınız4400 e 12 taksitle aldım inşallah memnun kalırım buna yakın gamepower asus lenovo vs vardı fiyat olarak ama bunu tercih ettik bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide bu çıktı karşıma bu nasıldır acaba iptal edip bunumu çeksem