Neler Yeni

AOC 24G4X Alınır mı?

Gurkanpiro

80+ Gold
Bunları kim uyduruyor ya? Sanki yeni bir monitörmüş gibi konuşuyorsunuz. 2018'den beri satılan, birkaç defa güncellenmiş bir monitör bu. TR özel falan da değil yurt dışında da en populer modellerden. Kronik sorun falan olsa milyar sefer haberimiz olurdu.
Muadili R25i'yi zayıf kalite kontrolden dolayı önermiyorduk, yerine 24G4X öneriyorduk. Nerden çıktı 24G4X'in sorunlu olduğu?

Ölü piksel, ışık sızması, yüksek glow bunalr tamamen şans işi. AOC'a özel değil bu. AOC'da oranı yüksek falan da değil. O yüzden her zaman diyoruz ki mutlaka monitörleri, değişim/iade yapacabileceğiniz sağlam bir yerden alın.

Ha belki şu olabilir. Sallıyorum 100 satan bir monitörde ortalama 5'i sorunluysa satış sayısı 10000 olduğunda bu sayı 500 olur. Yani çok satan bir model olduğu için daha fazla sorun yaşayan görüyor olabilirsiniz. Ama kronik bir şey söz konusu değil.
Arkadaş denemeden iade etmiş sorunu yasamamıs baskalarının soruna bakarak ıade etmıs sıkayetvarda felan mesela cok asılsız seyler var sırf marka yuzunu karalamak icin

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
Arkadaş denemeden iade etmiş sorunu yasamamıs baskalarının soruna bakarak ıade etmıs sıkayetvarda felan mesela cok asılsız seyler var sırf marka yuzunu karalamak icin
Marka güzel ama o modelde sürekli aynı sorunlari yaşayan insanlar görünce insan çıldırıyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunları kim uyduruyor ya? Sanki yeni bir monitörmüş gibi konuşuyorsunuz. 2018'den beri satılan, birkaç defa güncellenmiş bir monitör bu. TR özel falan da değil yurt dışında da en populer modellerden. Kronik sorun falan olsa milyar sefer haberimiz olurdu.
Muadili R25i'yi zayıf kalite kontrolden dolayı önermiyorduk, yerine 24G4X öneriyorduk. Nerden çıktı 24G4X'in sorunlu olduğu?

Ölü piksel, ışık sızması, yüksek glow bunalr tamamen şans işi. AOC'a özel değil bu. AOC'da oranı yüksek falan da değil. O yüzden her zaman diyoruz ki mutlaka monitörleri, değişim/iade yapacabileceğiniz sağlam bir yerden alın.

Ha belki şu olabilir. Sallıyorum 100 satan bir monitörde ortalama 5'i sorunluysa satış sayısı 10000 olduğunda bu sayı 500 olur. Yani çok satan bir model olduğu için daha fazla sorun yaşayan görüyor olabilirsiniz. Ama kronik bir şey söz konusu değil.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için. En başından beri bana da mantıklı geliyordu senin dediğin. Çok sattığı için oranları da yüksek. Ben ikinci el alacağım için çok daha tereddütte kaldım ama zaten alacağım ilan kaldırıldı başka ilan da yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Marka güzel ama o modelde sürekli aynı sorunlari yaşayan insanlar görünce insan çıldırıyor
Rica etsem o konuları burda paylaşabilirmisin genel olarak insanların memnun olduğu bir monitör bu çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende konu açmıştım 1 kişi dışında kullananların hepsi memnundu

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta

Sizce alınır mı? Bir kaç forumda sıkıntısız olduğunu duymuştum fakat yine de fikirlerinizi almak istedim.
Forumda bir kesim kesinlikle alınacağını, f/p olduğunu, AOC'un çok kaliteli olduğunu savunuyor
Bir kısım ise kesinlikle alınmayacağını, ölü piksel vs. sorunlar olduğunu, AOC'un kötü ve sorunlu olduğunu savunuyor

Ben de aynısını almayı düşünüyordum hala kararsızım
Alma bence nedenini biraz araştırırsan görürsün panalindeki sorunları. Kağıt üzerindeki özelliklerine aldanmayın yoksa bu fiyattaki en iyi özelliklere sahip monitör ama 2 3 aya sıkıntı çıkartabiliyor

Başka model bak kesinlikle ben aldım iade ettim şimdi başka modeller arasındayım
Öncesinde 2 yıl boyunca 24g2u modelini kullanmış biri olarak AOC monitörler baya kaliteli genel olarak. Şuan 24g4x kullanıyorum kaç aydır. Bir sıkıntı görmedim. Genel itibari ile kağıt üzerindeki değerlerle de uyumlu çıkıyor testler. Youtube'da incelemesini yapan çok kanal var. 2. Monitör olarakta aoc kullanıyorum. F/p olarak önüne geçebilecek marka model yok gibi bence.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
alın hocam çoğu kişi olumlu yorumlar yapmış kötü çıkarsa iade edersiniz

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu paraya alınmaz 4.500 TL idi fiyatı uzunca süredir. 2 övülünce 5.5 oldu. Almayın aldırmayın. Amazonda geçen Acer 165 hz monitör 2.900 liraya mı ne satılmıştı, bekleyin indirimleri.
Ben de bunu diyecektim. Fırsatçılar işte. Dün İncehesap'ta 27 modeli 4800'e satıldı. 1080P 24inç bir monitörün ederi 5500 olamaz.
Yahu zaten insanların en anlamadan boş konuştuğu konulardan birisi monitör. Herkesin gözünde kalibrasyon cihazıyla tepki süresi test cihazı var sanki. Herkes kendi yorumunun %100 doğru olduğunu iddia ediyor. Matematik boşuna var dünyada bu monitör inceleyen son kullanıcılara göre.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için. En başından beri bana da mantıklı geliyordu senin dediğin. Çok sattığı için oranları da yüksek. Ben ikinci el alacağım için çok daha tereddütte kaldım ama zaten alacağım ilan kaldırıldı başka ilan da yok
İkinci el monitör önermiyorum. Yalnızca çok yeniyse alın. LCD paneller de OLED kadar olmasa da zamanla eskiyor ve renkleri kötüleşiyor, kalibrasyonları bozuluyor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben de bunu diyecektim. Fırsatçılar işte. Dün İncehesap'ta 27 modeli 4800'e satıldı. 1080P 24inç bir monitörün ederi 5500 olamaz.

Yahu zaten insanların en anlamadan boş konuştuğu konulardan birisi monitör. Herkesin gözünde kalibrasyon cihazıyla tepki süresi test cihazı var sanki. Herkes kendi yorumunun %100 doğru olduğunu iddia ediyor. Matematik boşuna var dünyada bu monitör inceleyen son kullanıcılara göre.

İkinci el monitör önermiyorum. Yalnızca çok yeniyse alın. LCD paneller de OLED kadar olmasa da zamanla eskiyor ve renkleri kötüleşiyor, kalibrasyonları bozuluyor.
2-3 aylık falandı monitör ama dediğim gibi satıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
24G4X Alma şuan da servisten haber bekliyorum adamlar bıkmış bu monitörden kronik panel sorunlu öven elemanlara bi tanesi kullanmamış bu monitörü monitör güzel renkleri vb eyvallah ama sorunlu ben aldıktan 1 hafta sonra olanlar.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
24G4X Alma şuan da servisten haber bekliyorum adamlar bıkmış bu monitörden kronik panel sorunlu öven elemanlara bi tanesi kullanmamış bu monitörü monitör güzel renkleri vb eyvallah ama sorunlu ben aldıktan 1 hafta sonra olanlar.

Alan arkadaşlar almaya devam etsinler

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
2-3 aydır kullanıyorum. 1 tane sıkıntısı yok. Ne ışık sızması ne ölü pikseli. Çok memnunum. Tek sıkıntısi fiyatı artmış. 4-5k verilir fazlası verilmez.
İnternet alınan elektronik ürün bence tamamen şans işi.

Hocam bu arada yanlış karar vermissiniz. İade her şekilde daha çabuk sonuçlanırdı. Bir mousenin bile tamiri 1 ay sürüyor(benim sürdu daha da şu zaman gelecek denilmiyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
2-3 aydır kullanıyorum. 1 tane sıkıntısı yok. Ne ışık sızması ne ölü pikseli. Çok memnunum. Tek sıkıntısi fiyatı artmış. 4-5k verilir fazlası verilmez.
İnternet alınan elektronik ürün bence tamamen şans işi.

Hocam bu arada yanlış karar vermissiniz. İade her şekilde daha çabuk sonuçlanırdı. Bir mousenin bile tamiri 1 ay sürüyor(benim sürdu daha da şu zaman gelecek denilmiyor)
Değişim olacak tamir değil. bu hafta hallolmazsa iade ye başvururum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22