Neler Yeni

AOC 24G4X Alınır mı?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
24G4X Alma şuan da servisten haber bekliyorum adamlar bıkmış bu monitörden kronik panel sorunlu öven elemanlara bi tanesi kullanmamış bu monitörü monitör güzel renkleri vb eyvallah ama sorunlu ben aldıktan 1 hafta sonra olanlar.

Bakınız:
Bunları kim uyduruyor ya? Sanki yeni bir monitörmüş gibi konuşuyorsunuz. 2018'den beri satılan, birkaç defa güncellenmiş bir monitör bu. TR özel falan da değil yurt dışında da en populer modellerden. Kronik sorun falan olsa milyar sefer haberimiz olurdu.
Muadili R25i'yi zayıf kalite kontrolden dolayı önermiyorduk, yerine 24G4X öneriyorduk. Nerden çıktı 24G4X'in sorunlu olduğu?

Ölü piksel, ışık sızması, yüksek glow bunalr tamamen şans işi. AOC'a özel değil bu. AOC'da oranı yüksek falan da değil. O yüzden her zaman diyoruz ki mutlaka monitörleri, değişim/iade yapacabileceğiniz sağlam bir yerden alın.

Ha belki şu olabilir. Sallıyorum 100 satan bir monitörde ortalama 5'i sorunluysa satış sayısı 10000 olduğunda bu sayı 500 olur. Yani çok satan bir model olduğu için daha fazla sorun yaşayan görüyor olabilirsiniz. Ama kronik bir şey söz konusu değil.
TR'de de YD'de de popüler model olduğu için daha fazla sorun yaşayan görmeniz normal. Bütün profesyonel monitör incelemeleri 1080P 144-180Hz için en iyi bu monitorü belirtir. Kronik bir sorunu yok. Sizle beraber 3-5 kisi gormüş olmanız kronik yapmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
Bakınız:

TR'de de YD'de de popüler model olduğu için daha fazla sorun yaşayan görmeniz normal. Bütün profesyonel monitör incelemeleri 1080P 144-180Hz için en iyi bu monitorü belirtir. Kronik bir sorunu yok. Sizle beraber 3-5 kisi gormüş olmanız kronik yapmaz.
Vallaha hocam son 1 haftadır benimle aynı sorunu yaşayan insanlardan başka birini göremedim. Umarım küçük bir kesimizdir ve değişim ürününde aynı sorunu yaşamam fakat benim bunu dememin altında bir ton şahitli sebep yatıyor.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vallaha hocam son 1 haftadır benimle aynı sorunu yaşayan insanlardan başka birini göremedim. Umarım küçük bir kesimizdir ve değişim ürününde aynı sorunu yaşamam fakat benim bunu dememin altında bir ton şahitli sebep yatıyor.
Buradaki 3-5 kişi fikrimi değiştiremez. Yukarıda söylediklerimi tekrarlıyorum. Madem sorunlu, neden sadece burada çıkıyor o sorunlu ürünler? Diyorum ki yurt dısında da en çok satan 1080P monitörlerden biri bu. 2018'den beri piyasada. Yeni de değil.

R25i bundan daha kötüydü kalite kontrol konusunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
Buradaki 3-5 kişi fikrimi değiştiremez. Yukarıda söylediklerimi tekrarlıyorum. Madem sorunlu, neden sadece burada çıkıyor o sorunlu ürünler? Diyorum ki yurt dısında da en çok satan 1080P monitörlerden biri bu. 2018'den beri piyasada. Yeni de değil.

R25i bundan daha kötüydü kalite kontrol konusunda.
Aksine yurtdışındada en kötü ürünlerden biri bunu anlamak için açtığım reddit'e bakabilirsiniz. Adamların bi küfür etmediği kaldı AOC almışım diye.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aksine yurtdışındada en kötü ürünlerden biri bunu anlamak için açtığım reddit'e bakabilirsiniz. Adamların bi küfür etmediği kaldı AOC almışım diye.

SİLİNDİ.

10 tane yorumu olan 4 günlük "Reddit" postu ile bize ne anlatmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama bu monitörle ilgili yazılan çizilen pek çok şeyi okudum zaten. Buna kullanıcı deneyimi de dahil.

İşin komik yanı, attıgın 10 yorumluk postun yorumlarında zaten 3-4 tane benj doğrulayan yorum var:
"Her şeyin bir hata oranı vardır. Gerçek soru bu oran çok yüksek mi değil mi ve garanti sorunu düzgünce hallediyor mu etmiyor mu?"
"Bir parti hatalı ekran skandal değil"

Hine de sırf insanlar bu kadar ısrar ediyor diye güncel bi tarama yapalım bakalım ekstra bir şey var mı... Bitince yazarım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
Siz bot falan misiniz? Kaynak diye gösterdiğin afedersin g*tub*lu postu açan da Türk. İngilizcesinden belli.
Edit: profiline girdim ve Türk'müş :ROFLMAO:

10 tane yorumu olan 4 günlük "Reddit" postu ile bize ne anlatmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama bu monitörle ilgili yazılan çizilen pek çok şeyi okudum zaten. Buna kullanıcı deneyimi de dahil.

İşin komik yanı, attıgın 10 yorumluk postun yorumlarında zaten 3-4 tane benj doğrulayan yorum var:
"Her şeyin bir hata oranı vardır. Gerçek soru bu oran çok yüksek mi değil mi ve garanti sorunu düzgünce hallediyor mu etmiyor mu?"
"Bir parti hatalı ekran skandal değil"

Hine de sırf insanlar bu kadar ısrar ediyor diye güncel bi tarama yapalım bakalım ekstra bir şey var mı... Bitince yazarım.
Yalnız ayıp oluyor postu atan benim, ingilizcemin kötü olduğunuda aşağıda belirtmiştim translatesiz bu kadar oluyor.
Birde normalde sakinliğimi koruyacaktım falan ama öyle bana üstten üstten bot musunuz falan diye gelirsen bir yere varamayız.

Son düzenleme:

CrIz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
can
Yalnız ayıp oluyor postu atan benim, ingilizcemin kötü olduğunuda aşağıda belirtmiştim translatesiz bu kadar oluyor.
Birde normalde sakinliğimi koruyacaktım falan ama öyle bana üstten üstten bot musunuz falan diye gelirsen bir yere varamayız.
Siz iseniz neden postu atana yabancılar dediniz?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Haklısınız hocam ayıp etmişim kusura bakmayın. Normalde yapmadığım bir şey ama nasıl olduysa tam okumamışım. Sizin olduğunu yazdığınızı görmedim. Ben de sanıyorum ki sizi doğrulayan bir tane post seçtiniz attınız... Ben de o yüzden bu da Türk zaten bakın öyle bir şey yok demek için öyle dedim.

Ha ama söylediklerimin doğruluğu değişmiyor tabii.
Ayrıcab ekleme yazayım: adamlar size AOC kötü falan dememiş. Siz postta ucuz dediğiniz için beni doğrulayan yorumlar dışında kalanlar da ucuz etin yahnisi demiş. Halbuki 24G4X en pahalı 144-180Hz, IPS, 24 inç modellerden biri?

Ayrıca postu yanlış yere açıyorsunuz. LTT'deki kıcıkirik adamlar ne anlasın monitörden? Gidip r/monitors'e sorun bakayım ne cevap alıyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha güncel konulara ve postlara bakmaya fırsatım olmadı bu arada.
Edit: buyrunuz:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
Haklısınız hocam ayıp etmişim kusura bakmayın. Normalde yapamadığım bir şey ama nasıl olduysa tam okumamışım. Sizin olduğunu yazdığınızı görmedim. Ben de sanıyorum ki sizi doğrulayan bir tane post seçtiniz attınız... Ben de o yüzden bu da Türk zaten bakın öyle bir şey yok demek için öyle dedim.

Ha ama söylediklerimin doğruluğu değişmiyor tabii.
Ayrıcab ekleme yazayım: adamlar size AOC kötü falan dememiş. Siz postta ucuz dediğiniz için beni doğrulayan yorumlar dışında kalanlar da ucuz etin yahnisi demiş. Halbuki 24G4X en pahalı 144-180Hz, IPS, 24 inç modellerden biri?

Ayrıca postu yanlış yere açıyorsunuz. LTT'deki kıcıkirik adamlar ne anlasın monitörden? Gidip r/monitors'e sorun bakayım ne cevap alıyorsunuz?

Daha güncel konulara ve postlara bakmaya fırsatım olmadı bu arada.
Değişim onayı bekleniyor diyor arıza takip sitesinde elime ulaşması ne kadar sürer acaba?

Siz iseniz neden postu atana yabancılar dediniz?
O noktada yanlış anlaşılma oldu yabancıların verdiği cevaplardan bahsediyordum.

Son düzenleme:

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Değişim onayı bekleniyor diyor arıza takip sitesinde elime ulaşması ne kadar sürer acaba?
Maalesef bilgim yok. Gönderdiğiniz teknik servise ve iş yoğunluğuna bağlı olarak değişir muhtemelen.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mahir Cengiz
Dostum iyi ki arkadaş görmeden düzeltmişsin düzenlemesen konu daha kötü yerlere giderdi.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Ben 3.haftaya girdim 24g4x ile genel olarak memnunum klasik ıps panel 2.hafta ışık sızmaları başladı git gide de artıyor üstten başlamıştı sağ üst köşede de başlamış tabi dert değil eski monitörümde de aynı olmuştu şimdilik güzel eski monitörüm de zaten 1080p nin üst segmentlerindendi o yüzden yadırgamadım güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom