Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bakınız:24G4X Alma şuan da servisten haber bekliyorum adamlar bıkmış bu monitörden kronik panel sorunlu öven elemanlara bi tanesi kullanmamış bu monitörü monitör güzel renkleri vb eyvallah ama sorunlu ben aldıktan 1 hafta sonra olanlar.
Monitörüme ne oluyor?
Video izliyordum bir anda böyle oldu Bilgisayarla alakalı değil normal sadece kendisi takılıykende böyleforum.donanimarsivi.comAOC 24G4X monitör ekran çizgi çizgi oldu
Merhaba, yaklaşık 4 ay önce Hepsiburada'nın kendisinden aldığım AOC 24G4X model monitörüm bir anda çizgi çizgi olmaya başladı. İlk başta sorunun ekran kartında olduğunu düşündüm fakat hem 2. ekranımda bir problem yoktu hem de aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi başlangıçtaki "AOC" yazısında da...www.technopat.net
TR'de de YD'de de popüler model olduğu için daha fazla sorun yaşayan görmeniz normal. Bütün profesyonel monitör incelemeleri 1080P 144-180Hz için en iyi bu monitorü belirtir. Kronik bir sorunu yok. Sizle beraber 3-5 kisi gormüş olmanız kronik yapmaz.Bunları kim uyduruyor ya? Sanki yeni bir monitörmüş gibi konuşuyorsunuz. 2018'den beri satılan, birkaç defa güncellenmiş bir monitör bu. TR özel falan da değil yurt dışında da en populer modellerden. Kronik sorun falan olsa milyar sefer haberimiz olurdu.
Muadili R25i'yi zayıf kalite kontrolden dolayı önermiyorduk, yerine 24G4X öneriyorduk. Nerden çıktı 24G4X'in sorunlu olduğu?
Ölü piksel, ışık sızması, yüksek glow bunalr tamamen şans işi. AOC'a özel değil bu. AOC'da oranı yüksek falan da değil. O yüzden her zaman diyoruz ki mutlaka monitörleri, değişim/iade yapacabileceğiniz sağlam bir yerden alın.
Ha belki şu olabilir. Sallıyorum 100 satan bir monitörde ortalama 5'i sorunluysa satış sayısı 10000 olduğunda bu sayı 500 olur. Yani çok satan bir model olduğu için daha fazla sorun yaşayan görüyor olabilirsiniz. Ama kronik bir şey söz konusu değil.