Daha yüksek oranda sorun çıkıyor bu modeldeAOC monitörler de bir sıkıntı yok. Çok satıldığı için çok daha göze çarpıyor kusurları. Atıyorum 1000 satılan monitör de 1 hata görüyorsun ama 100000 satılanda 100 tane görüyorsun. Başka markalarda kusursuz değil, AOC mükemmel demiyorum ama diğer markalarla devasa farkları yok
umarım karşılaşmazsın hocampckolikten almıştım sorunsuz kullanıyordum şu anda bilgisayarım bende değil umarım geri aldığımda bir sorun ile karşılaşmam.
O işi geçecekler ölü piksel demek kusurlu ürün demek ozaman satarken 1 adet ölü piksel çıkabilir diye ibare koysunlarAOC monitör son aldığımda 5 gün içinde ölü pixel çıktı ve 2 den fazla ölü pixel çıkmazsa yapabileceğimiz bişey yok dendi AOC cidden çöp
12.günde olduBendede çizgi oluştu hepsiburadadan almıştım bugün ellerine ulaştı servisin.
1.5 ayda oluştu bu hata halbuki okadar araştırdım hiç bir arıza yaşayan sorun yaşayan görmemiştim
öyledir reis muhtemelenŞubat 2024 de satın aldım bende o tarihten beri kullanıyorum acaba sonraki parti ürünlerde mi sorun oluştu ben aldığımda daha yeni çıkmıştı piyasaya çünkü. Bir de benim baya yüksek fiyattan almışım şimdi daha ucuz
bi tanede sen öldürseydin ak şaka gibi zaten gerildim size verdikleri cevabı görünce daha da tepem attıAOC monitör son aldığımda 5 gün içinde ölü pixel çıktı ve 2 den fazla ölü pixel çıkmazsa yapabileceğimiz bişey yok dendi AOC cidden çöp
ben diyim asus monitörlerden başka yola sapma asus tuf gaming 280 hz monitörü 3-4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu olmadı12.günde oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyledir reis muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi tanede sen öldürseydin ak şaka gibi zaten gerildim size verdikleri cevabı görünce daha da tepem attı
Yani muhtemelen tahmin ettiğimiz gibi bir parti ürün kusurlu üretilmiş. Bundan önce de c24g1 kullanıyordum ocakta aralıklı olarak alt taraftan çizgiler çıkıp gidiyordu mesela şuan o da düzgün çalışıyor ilginç bir durum.öyledir reis muhtemelen
2008 model kullandığım ama şu an yatan bir monitör var hala taş gibi, Asus harbi yapıyor bu işi.ben diyim asus monitörlerden başka yola sapma asus tuf gaming 280 hz monitörü 3-4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu olmadı
inşallah gelmez reis21 gündür kullanıyorum alırken araştırmıştım hiç bir sorun görmemiştim bakalım inş başımıza gelmez
aoc içinde öle diyen çoktu2008 model kullandığım ama şu an yatan bir monitör var hala taş gibi, Asus harbi yapıyor bu işi.
Aynen ben çok memnunum bundan. Digital Vibrance da fulleyince renkleri çok güzel oluyor. %130 sRGB, %113 NTSC falan var ya AOC'da ne kadar daha iyi renk verebilir onları merak ettiğim için almak istiyordum ben. Çok monitör deneyimim olmadı.sizin monitörden vardı bende de lenovo g24 20 aşırı memnundum bana mısın demedi 2 sene küçük kardeş kırdı aoc aldım almasaydım keşke
AOC'u sadece hastanelerde vs. görüyorum yanlarında Think Centre oluyor. Devlet yıllardır kullanıyorsa bir bildiği varaoc içinde öle diyen çoktu
Marka güzel ama her markanın illaki sorunlu bi monitörü olur bana görede bu model öyleAOC'u sadece hastanelerde vs. görüyorum yanlarında Think Centre oluyor. Devlet yıllardır kullanıyorsa bir bildiği var