Neler Yeni

Yardım AOC 24g4x ALMAYIN ALDIRTMAYIN (EN AZINDAN Bİ SÜRE)

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Dediğim gibi bu model "bana göre" risk içeren bi model
Bana sallayan arkadaşlar siz almaya devam edebilirsiniz.

Marka güzel ama her markanın illaki sorunlu bi monitörü olur bana görede bu model öyle
Hocam ben seni anlamiyorum bak gecenlerdede bi soru sordum cevabını vermedin,geliyorsun iki gelişme yazıp gidiyorsun madem bunu yapıyorsun açıklama yaptı millet bilgilensin.

Başıma.bu geldi,söyle oldu,bi bildiğim var böyle bir bilgiye ulaştım o yüzden öneriyorum diyeceksin.

Almaya devam.edebilirsiniz diyip kayboluyorum ortadan.Ovenlerde tavsiye edenlerde babasının hayrına yapmıyor veya çıkarı olduğu için yapmıyor karşılaştırmalar ve kağıt üstünde 1080p ips 165 180 hz klasmaninda en iyi özelikleri olduğu söylüyorlar.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
ben diyim asus monitörlerden başka yola sapma asus tuf gaming 280 hz monitörü 3-4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu olmadı
İade yaparlarsa Asus alırım reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

He işte sizsiniz o sizden özür dilerim geldiği gibi iade etcem demiştiniz

Hocam ben seni anlamiyorum bak gecenlerdede bi soru sordum cevabını vermedin,geliyorsun iki gelişme yazıp gidiyorsun madem bunu yapıyorsun açıklama yaptı millet bilgilensin.

Başıma.bu geldi,söyle oldu,bi bildiğim var böyle bir bilgiye ulaştım o yüzden öneriyorum diyeceksin.

Almaya devam.edebilirsiniz diyip kayboluyorum ortadan.Ovenlerde tavsiye edenlerde babasının hayrına yapmıyor veya çıkarı olduğu için yapmıyor karşılaştırmalar ve kağıt üstünde 1080p ips 165 180 hz klasmaninda en iyi özelikleri olduğu söylüyorlar.
Öyle bu arada siyahları renkleri falan çok iyi gösteriyordu belli bi seride hata var işte bariz yoksa iyiydi yani mutluydum aslında

ConquerorXIV

80+ Gold

aoc monitörü geldiği gibi iade edeceğim diyen hocam özür dilerim​

geçenlerde bi konu gördüm birisi geldiği gibi iade edeceğim demişti aoc 24g4x modelini bende'' ben aldım kullanıyorum fevri davranmayın'' tarzı

şeyler söylemiştim adam haklıymış
arkadaşlar almayın aldırmayın 12. gün arıza yaptı kronik sorunlu bu model itopyaya iade için yollayacağım daha 14 gün olmamış bakalım neler olacak bu sıralar çok bunalıyorum bi amazon kolay gelsin bi bu
1-2 kişi de arıza çıktı diye kronik ürün denmez

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can

Gormemisimdir kral niye cevap vermiyim.
Önermememin sebebi bu konudan bile belli değil mi.
Benden habersiz 3 hafta önce bi arkadasimda bunu aldı ve 2 3 gün önce panelinde sorun çıktı çizgiler oluştu durduk yere.
Yani bilmiyorum daha fazla yorum yapmaya gerek var mi bu monitör hakkında

Aykut D.

80+ Gold
Almayı düşünüyordum bunla karşılaştım :D .

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
İade yaparlarsa Asus alırım reis

He işte sizsiniz o sizden özür dilerim geldiği gibi iade etcem demiştiniz

Öyle bu arada siyahları renkleri falan çok iyi gösteriyordu belli bi seride hata var işte bariz yoksa iyiydi yani mutluydum aslında
Önemli değil

Almayı düşünüyordum bunla karşılaştım :D .
Kağıt üzerindeki özellikleri zaten çok iyi kendi bütçesinde ama maalesef kronigi var belliki

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Furkan Aydın
Aoc firmasının kalitesiz bir şey üreteceğini düşünmüyorum 5 senedir aynı monitörü günlük 12-13 saat olarak kullanmaktayım hiç bir şey olmadı şuana kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren Mutlu
Özürlük bir şey yok hocam estafirullah aksine aynı yokun yolcusuyuz. Tüm garanti hakkındaki sorularınızda yardımcı olacağım size Bu hesabı 24G4X sorunu üzerine kullanıma açtım.

Son düzenleme:

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Özürlük bir şey yok hocam estafirullah aksine aynı yokun yolcusuyuz. Tüm garanti hakkındaki sorularınızda yardımcı olacağım size Bu hesabı 24G4X sorunu üzerine kullanıma açtım.
Valla hocam ben kendi adıma kutunun içine kağıda iade istediğimi yazıcam inşallah yaparlar

Aoc firmasının kalitesiz bir şey üreteceğini düşünmüyorum 5 senedir aynı monitörü günlük 12-13 saat olarak kullanmaktayım hiç bir şey olmadı şuana kadar.
Hocam belli bi miktarda ürün üretim bandından hatalı geçmiş muhtemelen o da bize denk geldi daha da almam aoc maoc (iade yaparlarsa) yapmazlarsa mecbur dewam

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İtopya yapıyor bunu mesela en son 20 adet air cooler aldım, fiyatı fena değildi.1 tanesi hariç hepsi açılmış, jelatinlerini sökmüşler. Belli ki bi proje için alınmış sonra iptal etmişler. Hepsinde bloğun üst kısmında ki boya da dökülmüştü. Uğraşmamak için ve işimi gördüğü için geri iade etmedim. Atalar boşuna ucuz etin yahnisi yavan olur dememiş. İtopya, HB, İncehesap vs Türk firmalarının hepsinde sorun var. Tek sorun olmayanı İsrail ortağı Amazon. Elinde kan bulunan firma bizimkilerden iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Eren Mutlu
Valla hocam ben kendi adıma kutunun içine kağıda iade istediğimi yazıcam inşallah yaparlar

Hocam belli bi miktarda ürün üretim bandından hatalı geçmiş muhtemelen o da bize denk geldi daha da almam aoc maoc (iade yaparlarsa) yapmazlarsa mecbur dewam
İtopyaya yolladığında ilk başta pislik çıkaracaktır ürünü bozuk yollamışsınız kabul etmiyorum gibi tecpro ya gidecek ürün oradan doa raporu çıkması 2-3 hafta sürecek. Tavsiyem itopyayı arayıp durumu anlatmanız yinede anlamak isteyeceklerini sanmıyorum umarım en kısa sürede kurtulursunuz ben şuanda 12. Güne girdim servisteki ve aradığımda 25-30 gün daha bekleteceklerini söylüyorlar yurtdışından onay gelmesi için arkada yeni aldığım 4060 lı sistem duruyor hâla jelatini üstünde açamadım hiç sistemi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,109
Üyeler
161,198
Son üye
monaterci
Top Bottom