heraishere
80+ Bronze
Normalde bu fiyat bandıydaydı ancak 5.2k civarına çıktı fiyatı son dönemlerde.Çoğu zaman o fiyat bandında satılıyor pek indirim olduğu söylenemez
Evet fiyatları şişirmeye başladılar. Satın aldım bende bu gece. Hoparlör konusunda nasıl onu bilmiyorum ama.Şişirme fiyat her biri zaten ama monitör iyi alınır kesinlikle
Memnun musunuz peki? Nasıl monitör? Arkadaşlarım biraz pahalıya aldığımı söylüyor ama çok kararsızım.Geçen hepsiburadadan aynı fiyata almıştım. Özelliklerine göre fiyatı güzel tavsiye ederim.
Bana gelen modelde herhangi bir ölü piksel, ghosting veya rahatsız edecek derecede ışık sızması yoktu hocam. Bende asus tuf a15 var laptop ona göre biraz renkler soluk geldi gözüme ama bir kaç ayarla daha çok tatmin eder.Evet fiyatları şişirmeye başladılar. Satın aldım bende bu gece. Hoparlör konusunda nasıl onu bilmiyorum ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Memnun musunuz peki? Nasıl monitör? Arkadaşlarım biraz pahalıya aldığımı söylüyor ama çok kararsızım.
Fena değil hoparlör normal bir hoparlör gibi performans beklemek yanıltır ama gayet yeterliEvet fiyatları şişirmeye başladılar. Satın aldım bende bu gece. Hoparlör konusunda nasıl onu bilmiyorum ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Memnun musunuz peki? Nasıl monitör? Arkadaşlarım biraz pahalıya aldığımı söylüyor ama çok kararsızım.
Sizce siparişi iptal etmeli miyim? Amazom aracı diye devam mı etmeliyim?Alacak arkadaşlar satıcı dey elektronik bu satıcı özellikle monitör de sorun çıkarsa satıcıya ulaşamama sorunu yaşayan çok gördüm bir araştırın ona göre alın.
amazon üzerinden satın aldığımız için sorun olmaz satıcı başka olsa da.Alacak arkadaşlar satıcı dey elektronik bu satıcı özellikle monitör de sorun çıkarsa satıcıya ulaşamama sorunu yaşayan çok gördüm bir araştırın ona göre alın.
Öneriniz nedir?kullandıkları güç girişi çok eski artık yeni modellere yönelin
Bende öyle düşünüyorum ama bir sorun olur mu?amazon üzerinden satın aldığımız için sorun olmaz satıcı başka olsa da.
Patlamalar vs. yaşanmıyorsa yeterli olur muhtemelen.Fena değil hoparlör normal bir hoparlör gibi performans beklemek yanıltır ama gayet yeterli