Neler Yeni

AOC 24G4X TAVSİYE EDİLİR Mİ ?

Potentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkan

Ekler

• yeni-proje-2024-05-24t164137300-1970f7.jpg
    yeni-proje-2024-05-24t164137300-1970f7.jpg
    80.1 KB · Hit: 14

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Heisenberg
AOC MARKASININ BU MODELİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLDİĞİNİZ KULLANAN ARKADAŞLAR HERHANGİ BİR KRONİK YADA BİR SORUNU VARSA BUNU AÇIKLAYABİLİRMİ
Kanka yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, ben memnunum.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
hocam panelinde sorun çıkıyo falan dediler ama iftira mı atılıyo mönitöre yoksa öyle bi sorun varmı
Bende anlamadım biri öyle bir şey attı ortaya ama ne kanıtı var ne bir şeyi :D. Aylardır kullanıyorum, öncesinde de 24g2U modelini kullanıyordum AOC'un. AOC genel olarak kalitelidir. Ölü piksel vb. problemler şans işi. O yüzden satıcıyı düzgün seçip almak lazım. Ben hepsiburada'dan almıştım. Satıcıda hepsiburadaydı. Fakat şuan sanırım sadece pckolikte var stok en ucuza satan o gibi. Bu modelde çok ölü piksel yorumuna vs. denk gelmedim o yüzden sorun yaşayacağını sanmam oradan alırsanda.

Gurkanpiro

80+ Gold
Bende anlamadım biri öyle bir şey attı ortaya ama ne kanıtı var ne bir şeyi :D. Aylardır kullanıyorum, öncesinde de 24g2U modelini kullanıyordum AOC'un. AOC genel olarak kalitelidir. Ölü piksel vb. problemler şans işi. O yüzden satıcıyı düzgün seçip almak lazım. Ben hepsiburada'dan almıştım. Satıcıda hepsiburadaydı. Fakat şuan sanırım sadece pckolikte var stok en ucuza satan o gibi. Bu modelde çok ölü piksel yorumuna vs. denk gelmedim o yüzden sorun yaşayacağını sanmam oradan alırsanda.
ıbrahım adlı arkadas gordugune ınanmıs

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can

Raiden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mercan
AOC MARKASININ BU MODELİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLDİĞİNİZ KULLANAN ARKADAŞLAR HERHANGİ BİR KRONİK YADA BİR SORUNU VARSA BUNU AÇIKLAYABİLİRMİ
bu fiyata alınabilecek en iyi monitör bende e versiyonunu alacağım

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Alın kullanın ben sadece çıkabilecek problemlemi söyledim kendi paranız siz bilirsiniz
Ölü piksel, ghosting ve glow vb. sorunlar her monitörde olabilecek problemler. Ölü piksel şans işi. Ghosting monitöre bağlı olarak gerekli ayarlar yapılarak düzeltilebilir. Glow neredeyse her ips monitörde olan bir şey. Olmayan görmedim. Her monitörde olabilecek sorunları kronik bir sorunmuş gibi söylemişsin ama globalde gayet beğenilen bir seri nedense. Daha kanıtın yok. Kullanmamışın, testlerini izlememişsin boş boş konuşuyorsun yallah...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ürünü kullanıyorumda. Görüp kullandığım en sorunsuz monitörlerden biri olabilir xd

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır